Grondige opkuis van uw woning nodig?

  • C-Maxi Flyteam
  • C-Maxi
  • mei/23/2022

Heeft u hulp nodig bij de grondige opkuis van uw woning? Hierbij kan het gaan om uw eigen woning, maar er kan ook behoefte zijn aan de opkuis van een woning na een verhuizing. Een flinke opkuis van een woning is nodig als er sprake is van enorme vervuiling. Hierbij bieden wij u altijd een oplossing op maat voor uw situatie. Zelfs als de standaardoplossingen niet genoeg zijn, weten wij de juiste aanpak te vinden. We zorgen te allen tijde voor een professionele reiniging. Hieronder vertellen we u meer over de eenmalige opkuis van een woning, hoe wij dit aanpakken en laten we u een voorbeeld uit de praktijk zien.

Waarom is een grote opkuis nodig?

Een woning kan in de loop der jaren dermate vervuild zijn geraakt dat alleen een grondige opkuis dit nog kan oplossen. Er kunnen uiteenlopende redenen zijn waardoor dergelijke problemen ontstaan, bijvoorbeeld bij mensen die last hebben van verzamelwoede. In zulke gevallen kunnen wij de woning leegruimen en opkuisen. Het kan ook zijn dat een speciale aanpak vereist is, bijvoorbeeld omdat er sprake is van zware nicotineaanslag op de muren. Ook in deze situaties kunt u altijd bij C-Maxi terecht. Ons Flyteam gaat voor u aan de slag en zorgt ervoor dat de gehele woning grondig wordt schoongemaakt.

Hoe gaat C-Maxi te werk bij de opkuis van uw woning?

In sommige situaties is de grondige opkuis van een woning de enige oplossing. De staat waarin een huis verkeert, kan per situatie verschillen. Daarom vinden wij het belangrijk dat we u een opkuis van uw huis op maat kunnen bieden. Wij beginnen dan ook meestal met het bekijken van de situatie. Op die manier kunnen wij een inschatting maken van wat wij moeten doen om uw huis schoon te krijgen. Daarna beginnen we met het ontruimen van de woning. Zeker in het geval er sprake is van verzamelwoede, is het leegruimen van het huis een must. Hier beginnen wij dan ook mee.

Grote opkuis van het huis

Het ontruimen van de woning is een voorbereidende stap die ondernomen moet worden om het huis gereed te maken voor de schoonmaak. Vervolgens kunnen we aan de slag met de opkuis van het huis. In het geval van enorme vervuiling is desinfectie van groot belang. Daarom is een dergelijke opkuis altijd een klus die u beter kunt overlaten aan professionals. Wij beschikken over de middelen en de knowhow om dit soort vuil op een veilige wijze op te ruimen. Pas als de desinfectie naar behoren heeft plaatsgevonden, kan er begonnen worden met het reinigen van de woning. Wij maken het huis net zolang schoon totdat normale bewoning weer een optie is. Natuurlijk zorgen wij ook voor de afvoer van het vuil.

Praktijkvoorbeeld: eenmalige opkuis woning vanwege verzamelwoede

Wij krijgen geregeld te maken met vervuilde woningen die een flinke opkuis nodig hebben. Daarom behoort dit tot onze specialiteiten. Een schrijnend voorbeeld is terug te vinden in deze blog. Hierbij moesten wij de opkuis van het huis verzorgen van iemand wiens verzamelwoede zijn leven had overgenomen. In deze YouTube video vertellen wij er meer over. Zoals u op de beelden kunt zien, waren er enorm veel spullen aanwezig. Door zijn psychologische aandoening kon deze man geen afstand nemen van zijn spullen, zelfs als het ging om iets minuscuuls. Hierdoor was de gehele woning enorm vervuild geraakt.

Ons C-Maxi Flyteam is aan de slag gegaan om dit huis weer bewoonbaar te maken. Deze klus begon met het ontruimen van de spullen. Zoals u in de video kunt zien, maakte het al een enorm verschil om deze spullen op te ruimen. Uiteindelijk bleken meerdere wagens nodig te zijn om deze rommel af te voeren. Vervolgens werd begonnen met de desinfectie van de woning, waarna een grondige reiniging en intensieve cleaning werd uitgevoerd. Met resultaat, want ook dit huis is klaar voor normale bewoning. Dat is het mooie aan C-Maxi: wij gaan iedere uitdaging aan.

Opkuis woning na verhuis problemen? C-Maxi staat u bij

Bij C-Maxi kunt u terecht voor Spoed schoonmaak. Zo ook als het gaat om de eenmalige opkuis van een woning. U bent ook bij ons aan het juiste adres voor de opkuis van een appartement. Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf uit Antwerpen. Wij helpen u graag bij dit soort gevallen. Zoals u hierboven hebt kunnen lezen, kunnen wij zelfs in de meest extreme gevallen ervoor zorgen dat een huis grondig gereinigd en weer bewoonbaar wordt. Bij ons bent u verzekerd van een professionele reiniging van een hoog niveau. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vraag via de button hieronder een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.