Werkwijze Flyteam

Graag stellen wij u voor aan het Flyteam, de schoonmakers van het eerste uur, het nieuwe elite-team van C-Maxi schoonmaakbedrijf! Dit team is 24 uur per dag, 7 dagen per week inzetbaar voor uiteenlopende eenmalige of urgente schoonmaakwerkzaamheden. Het kan al binnen een paar uur voor u in actie komen en als ‘vliegende kiep’ voorzien in al uw urgente schoonmaak-behoeften.

Het Flyteam kan op afroep ingezet worden als een vliegende keep of wel vliegende schoonmaak. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld bijstaan in de schoonmaak na calamiteiten en ongevallen. Maar ook voor een grondige eenmalige schoonmaak van woningen of appartementen, een opleveringsschoonmaak, of het opruimen van zogenaamde ‘hoarder’-huizen. Geschikt voor al uw eenmalige of kortdurende schoonmaak! 

Het Flyteam is flexibel, snel en efficiënt

Het Flyteam wordt iedere dag opnieuw ingezet voor uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden: van de schoonmaak van appartementen en woningen; tot aan opkuis in de bouw voor op opleveringsschoonmaak van grote tot aan kleine gebouwen en de definitieve pre-oplevering opkuis van nieuwe projecten.
Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches