Crime Scene Cleaning

Crime scene cleaning is een specialistisch vak en vereist een professionele, veilige en verantwoorde schoonmaak. Dat is wat C-maxi Flyteam u te bieden heeft met professionals die getraind zijn voor de opkuis van een plaats delict. U bent verzekerd van een veilige, verantwoorde en vakkundige aanpak van plaats delict schoonmaak op basis van een getest plan. Uiteraard vindt de opkuis van de ruimte altijd plaats in samenspraak met de instanties die erbij betrokken zijn.

Crime scene cleaning voor verschillende situaties

Crime scene cleaning is naast het schoonmaken van een plaats delict, zoals wanneer er een moord heeft plaatsgevonden, op andere situaties van toepassing. Bijvoorbeeld eveneens in de situatie dat er sprake is geweest van zelfdoding en er zelf moord schoonmaak nodig is. Daarnaast komt het voor dat crime scene cleaning nodig is na een natuurlijk overlijden. Dit is doorgaans nodig als het lichaam van een overleden persoon lange tijd in huis heeft gelegen. Er is dan eveneens een gerichte en vakkundige schoonmaak nodig om de ruimte de oorspronkelijke schoonmaakstatus te geven. Ook na een ongeval of misdaad zonder overlijden is het in voorkomende situaties nodig dat er opkuis plaatsvindt in de vorm van crime scene cleaning.

Specialistische plaats delict schoonmaak

De schoonmaak van een plaats delict ofwel crime scene cleaning vereist specialistische kennis en ervaring. Nadat er sprake geweest is van een delict, zoals een moord, volgt er sporenonderzoek. Na afronding van het onderzoek is het nodig om de ruimte weer terug te brengen naar de originele staat. Het is mogelijk dat er na een moord bloed of andere lichaamssporen aanwezig zijn, zoals lichaamssappen. Daarnaast is het belangrijk om onzichtbare sporen schoon te maken. Dit vereist een professionele aanpak, omdat er mogelijk ziekteverwekkers aanwezig zijn. C-maxi Flyteam zorgt er met crime scene cleaning voor dat het risico op besmetting, zoals herpes, TBC, HIV, hepatitis C en andere ziektes, verdwijnt.
  • schoonmaak zichtbare sporen
  • schoonmaak onzichtbare sporen
  • risico’s op besmettelijke ziekten wegnemen
  • herstel naar oorspronkelijke staat

Veilige en verantwoorde crime scene cleaning

De grondige schoonmaak van een plaats delict staat voorop bij C-maxi Flyteam. Daarbij werken wij altijd op een veilige en verantwoorde manier. Bijvoorbeeld door beschermende kleding te dragen inclusief gezichtsbescherming om aanwezige risicovolle materialen vellig af te voeren. Het gaat hierbij onder meer om de afvoer van weefsel, bloed en lichaamssappen. C-maxi Flyteam gaat bij elke vorm van crime scene cleaning behoedzaam en zorgvuldig te werk. De combinatie van ervaring, kennis en beschermingsmiddelen maakt dat C-maxi Flyteam geschikt is voor het schoonmaken van elk type plaats delict.
  • beschermende kleding
  • gezichtsbescherming
  • veilige afvoer van weefsel, bloed en lichaamssappen
  • specialistische en behoedzame aanpak

Bel direct voor crime scene cleaning

C-maxi Flyteam is 24/7 bereikbaar voor crime scene cleaning. Bel ons op 0470 63 63 11 voor meer informatie of stel uw vraag via info@c-maxiflyteam.be. Wilt u direct een offerte aanvragen voor plaats delict schoonmaak of zelf moord schoonmaak? Dat is ook mogelijk door het contactformulier voor een prijsopgave in te vullen. C-maxi Flyteam neemt dan binnen 24 uur contact met u op.
Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches