Schoonmaakbedrijf Brussel

C-Maxi Flyteam in Brussel is uw vertrouwde partner voor diverse schoonmaakdiensten, van diepgaande reiniging tot eenmalige schoonmaakacties. Met onze 24/7 spoeddienst voor schoonmaak staan we altijd voor u klaar. Ontdek meer door contact met ons op te nemen.

  • Altijd bereikbaar
  • Divers aanbod aan schoonmaakdiensten
  • Gespecialiseerd in grondige schoonmaak

eenmalige schoonmaak

Eenmalige schoonmaak

C-Maxi Flyteam is uw betrouwbare partner, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Ons team streeft naar een vlekkeloos eindresultaat voor uw volledige tevredenheid, van begin tot eind.

Onze schoonmaakdiensten

We bieden een breed scala aan schoonmaakdiensten aan, waaronder het opfrissen van woningen en appartementen, opleveringsschoonmaak, ontruiming en reiniging van woningen, het verwijderen van olie- en vetvlekken, en nabehandeling na zandstralen & luchtgommen. 

Ook in uitdagende situaties bieden we ondersteuning, zoals reiniging na ongevallen of misdrijven, hulp bij waterschade of brandschade 24/7, desinfectie bij ziekte-uitbraken, en het verwijderen van overlast door vogels. We zorgen voor een zorgvuldige afwerking waar u tevreden mee zult zijn.

reiniging en desinfectie Antwerpen

Ook voor de extreme schoonmaak

Voor situaties waar standaard schoonmaak niet volstaat, bieden wij grondige schoonmaakdiensten aan. Wij gaan uitdagingen aan, zoals het reinigen van plaatsen delict, het elimineren van zichtbare en onzichtbare ziekteverwekkers, desinfectie bij infectieziekten, het verwijderen van hardnekkige geuren of rooklucht, en het schoonmaken van woningen bij hoardingproblematiek.

Schoonmaak van bouwlocaties

We bieden uitgebreide reinigingsdiensten om uw bouwlocatie veilig en georganiseerd te houden. Tijdige verwijdering van bouwafval tijdens de werkzaamheden en na de voltooiing van het project, evenals het onderhouden en reinigen van units op de bouwplaats tijdens en na een renovatie.

Benieuwd naar onze aanpak?

Bent u nieuwsgierig naar onze veelzijdige schoonmaakdiensten in Brussel, waaronder eenmalige schoonmaak, bouwterreinreiniging of spoeddienst? Neem contact met ons op via onze website voor meer informatie of vraag een gratis offerte aan.

offerte aanvraag

Heeft u nog vragen?
Stuur ons uw vraag en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.