Schoonmaken duivenpoep

Duiven zijn een bekend onderdeel van ons straatbeeld. Helaas brengt de aanwezigheid van deze vogels ook behoorlijk wat overlast met zich mee. Ze gaan overal op zitten en laten daarbij ook hun uitwerpselen vrij vallen. En er zijn weinig dingen zo ergerlijk als duivenpoep: zeker als het niet direct verwijderd wordt, kan het behoorlijk lastig zijn om weg te halen – en kan het zelfs ondergronden als hout, steen of glas permanent beschadigen of verkleuren.

Daar komt nog bij dat het er niet netjes uitziet voor klanten en medewerkers. Op straatmeubilair zal men niet langer plaatsnemen, terwijl vuile ramen ook tot behoorlijk wat ergernis kunnen leiden. Een met duivenpoep bedekte stoep wekt eveneens niet de indruk die u graag wilt geven.

Om zowel de aanblik als de staat van uw pand en eigendommen perfect te houden, dient het schoonmaken van duivenpoep een regelmatige bezigheid te zijn. Nu snappen wij maar al te goed dat dit niet iets is wat u graag doet. Daarom kunt u C-Maxi schoonmaakbedrijf ook inzetten voor het schoonmaken van duivenpoep. Wij komen met gespecialiseerd personeel en de beste schoonmaakmiddelen om alles weer stralend schoon te maken.

Duivenpoep verwijderen

Iedereen, en vooral degenen met een balkon, heeft er weleens mee te maken gehad: duivenpoep. Met de toename van de angst voor ziektes en virussen die overgebracht kunnen worden door dieren, is het goed om te weten hoe gevaarlijk duivenpoep nou werkelijk is. Is duivenpoep gevaarlijk voor mensen? En hoe kan je duivenpoep verwijderen op een veilige manier?

Zware of lichte vervuiling door duivenpoep: Wij maken alles op veilige wijze schoon!

-Professioneel duivenpoep verwijderen

Wij zijn 24/7 inzetbaar en voeren werkzaamheden uit door heel België. Wij staan klaar om te helpen, wacht dus geen moment langer. Neem vrijblijvend contact met ons op via ons offert aanvraag of mail / bel ons direct via info@c-maxi.be of 0470 63 63 11

Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches
Autonatie Group
VP Build
Lidl Belgie
Bam Belgium
CIT BLATAN
BISEX
INFRABEL
Caritas international