Schoonmaken duivenpoep

DUIVENPOEP VERWIJDEREN

Eén van de vuilste opkuis die wij als schoonmakers tegenkomen, is het verwijderen van duivenpoep. Niet alleen is het bijzonder hardnekkig en kleeft het vrijwel meteen vast aan de ondergrond, ook is het een potentieel gezondheidsrisico. Wist u bijvoorbeeld dat duivenpoep vol zit met schimmels, bacteriën, virussen en parasieten, die allerlei ziektes kunnen veroorzaken?

Duivenpoep is vies, gevaarlijk en vernietigend

Door het verwijderen van duivenpoep van uw exterieur en tuinmeubilair kunt u uw gebouw of ruimte er representatiever uit laten zien. Ook maakt het uw onderhoud op lange termijn voordeliger: duivenpoep kan, als het te lang blijft zitten, onherstelbare schade aanrichten aan hout, steen of glas. Serieuze problemen, dus, die vrij makkelijk voorkomen hadden kunnen worden.

Iedereen die uw pand bezoekt, zal ongemerkt toch een oordeel over u vellen aan de hand van de eerste aanblik. Dan wilt u niet dat zij een met vuil en duivenpoep besmeurd pand te zien krijgen. Daarom is het belangrijk om een ervaren schoonmaakbedrijf in te huren om op professionele wijze alle aanwezige duivenpoep te verwijderen. Zo zorgt u voor een pand dat niet alleen fris aandoet, maar ook duurzaam onderhouden wordt.

Geef duivenpoep geen kans met C-Maxi

C-Maxi is een schoonmaakbedrijf dat zeer goed aangeschreven staat in de regio Antwerpen. Wij leveren volledige en complete diensten om uw pand of ruimtes volledig te reinigen. Daarbij kunnen wij ook uw buitenruimtes meenemen, inclusief kantoortuinen, patio’s, garages en de facade. Zo zorgen wij ervoor dat alles binnen mum van tijd vrij van duivenpoep is en er stralend uitziet voor uw klanten, medewerkers, gasten en overige bezoekers.

Onze zeer ervaren en deskundige schoonmakers zijn u graag van dienst. Goed te weten: onze prijzen zijn inclusief hoogwaardige materialen en middelen. Benieuwd naar C-Maxi’s aanbod voor duivenpoep verwijderen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

C-Maxi sterk in het opkuis en verwijderen van duivenpoep
Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches