Bouw opruiming

Een schone bouwplaats met de bouwopruimers van C-Maxi! Schoonmakers en bouwopruimers zijn op ieder nieuwbouwproject onmisbaar. En schone opgeruimde bouwplaats is behalve een visitekaartje voor uw bouwplaats, ook noodzakelijk in het kader van veiligheid. Daarnaast zorgt een bouw opruiming ook voor een aangename werksituaties voor de medewerkers en zorgt het voor meer overzicht en veiligheid.

Indien er sprake is van dagelijks onderhoud van de bouwplaats, zijn de werknemers ook eerder geneigd deze ook daadwerkelijk schoon te houden. Niet alleen zorgen onze bouwopruimers dat ze alle nodige voorblijven, maar nemen ze ook graag een stukje zorg uit uw handen. Ook zijn onze bouwopruimers bereid samenhangende- of assisterende opdrachten uit te voeren.

Laat uw bouw opruiming uitvoeren door C-Maxi Flyteam!

Laat onze bouwopruimers u een stukje zorg uit handen nemen met het schoon, netjes en overzichtelijk houden van uw bouwplaats. U heeft immers al meer genoeg aan uw hoofd. C-Maxi schiet te hulp. Snel inzetbaar, flexibel, en vriendelijke service. Daar staan wij voor!

C-Maxi professioneel schoonmaakbedrijf uit Antwerpen en Brugge , wij zijn landelijk actief vooral uw schoonmaak na verbouwing, opkuis appartementen, schoonmaak na renovatie en schoonmaak na verhuis.

Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches