Huis ontruiming

Ook voor de schoonmaak na een huis ontruiming bent u bij C-Maxi’s Flyteam aan het juiste adres. Wij snappen hoe vervelend het voor een huiseigenaar kan zijn om na een langdurige periode van verhuur of bewoning een huis weer toonbaar te maken. Dit geldt zeker als het huis niet in de beste staat achtergelaten is. Helaas heeft u als huiseigenaar niet de garantie dat dit naar behoren zal gebeuren.

Zo kan er overal afval liggen, is er zichtbaar langdurig niet schoongemaakt en kan er sprake zijn van veel achterstallig onderhoud. Dit is een gigantische klus om zelf te ondernemen. Wij snappen dat u hier niet de tijd voor heeft. Wij kunnen u hierbij helpen. Een huis opruimen, een huis leegmaken en een grote schoonmaak van dit vervuilde huis zijn een aantal van onze specialiteiten. Daarom kiest u voor C-Maxi voor de opkuis van vervuilde woningen. Bovendien is het van belang dat dit tijdig gebeurt.

Tijdige schoonmaak na ontruiming of brandschade is cruciaal

Het is belangrijk dat u deze klus niet al te lang uitstelt. Hoe langer het duurt voordat de opkuis van vervuilde woningen uitgevoerd wordt, hoe groter de kans is dat de situatie escaleert van kwaad tot erger. Het is beter om de schoonmaak na een ontruiming tijdig aan te pakken. Dit houdt de schade beperkt. Deze urgentie is nog groter als er sprake is van ernstige vervuiling, dierlijk of menselijk afval en de aanwezigheid van vieze geurtjes. Voor schoonmaken na brandschade of schoonmaken na waterschade kunt u ook bij ons terecht.

Opkuis van vervuilde woningen

Een huis opruimen, een huis leegmaken, schoonmaak na ontruiming of schoonmaak na brandschade: het zijn allen behoorlijke klussen waar veel tijd en energie in gaat zitten. Als huiseigenaar of vastgoedbeheerder heeft u genoeg andere dingen aan uw hoofd. U houdt zich liever niet bezig met het vuile werk. Dat hoeft ook niet. C-Maxi en haar elite Flyteam, dat op afroep 24/7 inzetbaar is, helpt u graag.

Waarom kiest u voor een grote schoonmaak door C-Maxi?

Van een schoonmaakbedrijf verwacht u snel, flexibel en kwalitatief werk. Dat is wat wij leveren. Na een snelle inventarisatie van de situatie ter plekke gaan wij meteen voor u aan de slag. Hierbij maken wij gebruik van de beste schoonmaakmiddelen en -materialen. In overleg kunnen wij:

  • Afval afvoeren
  • Geuren verwijderen
  • Diepte-reiniging van de ruimte uitvoeren
  • Graffiti verwijderen
  • Kauwgom weghalen
  • Nicotineaanslag verwijderen
  • Diverse andere specialistische klussen

Wij doen er alles aan om het huis zo snel mogelijk weer op orde te krijgen.

Huis opruimen na ontruiming? Wij helpen u graag

Als een schoonmaak na ontruiming nodig is, helpt ons Maxi Flyteam u graag. Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. 

Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches