Professionele schoonmaak bij een verhuizing nodig?

  • C-Maxi Flyteam
  • C-Maxi
  • jun/28/2022

Een verhuis schoonmaak is de beste manier om uw woning mooi achter te laten of om een frisse start te maken in een nieuwe woning. Zowel een schoonmaak na verhuis in Antwerpen of het huis schoonmaken voor de verhuizing behoort tot de mogelijkheden bij C-Maxi. Wij helpen u graag met deze eenmalige woning schoonmaak. In deze blog vertellen we u meer over deze verhuisschoonmaak. We laten u zien wanneer we dit voor u kunnen uitvoeren en hoe we hierbij te werk gaan.

Huis schoonmaken voor verhuizing

Een nieuwe woning is meer dan dat. Het betekent ook een nieuwe start. Wilt u hier een goede start van maken, dan is het een aanrader om u door ons te laten helpen bij het schoonmaken van uw nieuwe woning. Helaas is het niet altijd zo dat een nieuwe woning in optimale conditie verkeert. Zo kan het zijn dat de vorige bewoners het huis rommelig hebben achtergelaten. Daarnaast kan sprake zijn van nicotineaanslag op de muren en plafonds als de vorige bewoners binnen rookten. Wat het vuil ook is, dankzij onze professionele verhuisschoonmaak kunt u pas echt een frisse start maken in uw nieuwe woning. Een groot voordeel van een nieuwe woning is dat het huis nog leeg is, zodat er meteen begonnen kan worden met de grote schoonmaak.

Schoonmaak na verhuis Antwerpen

Daarnaast is een eenmalige schoonmaak van het appartement een mogelijkheid als u uw oude woning in een goede staat achter wilt laten. Door de jaren heen kan een huis vervuild raken. Hierboven benoemden we al de nicotineaanslag door het roken, maar ook andere soorten vuil kunnen in de woning aanwezig zijn. Zowel bij een huur- als een koopwoning kan het zijn dat u het huis in een goede conditie wilt achterlaten. Gaat u uw woning verkopen, dan kan het zelfs de waarde van uw huis ten goede komen als u de woning grondig laat opkuisen. Zelfs een opleveringsschoonmaak behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Hoe pakken wij een verhuisschoonmaak aan?

Of het nu gaat om een schoonmaak na verhuis of het huis schoonmaken voor verhuizing, wij maken het voor u schoon. Wij beginnen de opkuis altijd met het stellen van een diagnose. We bekijken in welke mate een woning vuil is. Hierop baseren we onze aanpak, waarna we voor u aan de slag gaan. Door onze jaren aan ervaring kiezen we altijd voor de beste aanpak. Bovendien beschikken we over de beste materialen en schoonmaakmiddelen. Bij nieuwe woningen is er vaak nog geen inboedel aanwezig, bij oude woningen kan dit wel het geval zijn. In dit soort situaties zorgen wij er ook voor dat de inboedel wordt weggehaald voordat de schoonmaak begint.

Verhuisschoonmaak door C-Maxi

C-Maxi is een professioneel poetsbedrijf uit Antwerpen. Bij ons kunt u terecht tegen scherpe tarieven door heel België. U schakelt C-Maxi in als u op zoek bent naar een professionele reiniging van uw woning, voor of na het verhuizen. Dankzij onze intensieve cleaning maakt u een frisse start in uw nieuwe woning of laat u uw oude woning in optimale conditie achter voor de nieuwe bewoners. Hierbij kunnen wij de hele opkuis verzorgen. Bovendien kunt u 24/7 bij ons terecht voor een schoonmaak. Wilt u dat wij u helpen? Vraag een offerte aan via de button hieronder of bel ons.