Nicotineaanslag & Rooklucht Verwijderen

Rookgeur of nicotine aanslag verwijderen

Het verwijderen van nicotine aanslag of rooklucht uit uw woning of bedrijfspand is een hardnekkige en specialistische klus.

Rookgeur verwijderen

Een herkenbare maar onprettige geur die iedereen uit duizenden herkent, oude rook. Waar er over het algemeen steeds minder mensen roken en er ook op steeds minder plekken binnen gerookt mag worden is het verwijderen van rooklucht en nicotineaanslag nog altijd een klus waarvoor wij veel worden ingezet. Met name de onzichtbaarheid van het probleem en niet weten waar te beginnen zorgt ervoor dat wij worden ingeschakeld.

Uiteraard is de mate waarin er in een ruimte gerookt van belang op de mate waarop er schoongemaakt moet worden. Is er maar kort of incidenteel in een ruimte gerookt dan kan het reinigen van alle oppervlakken en het luchten van de ruimte al voldoende zijn. Wanneer er lang en veel in een ruimte is gerookt moet er grover geschut gebruikt worden om de ruimte weer schoon maar vooral ook veilig terug te geven aan de gebruiker. Rooklucht verwijderen wordt door ons gedaan met een breed assortiment aan reinigingsmiddelen die op moleculair niveau hun werk doen.

Nicotine verwijderen

Nicotineaanslag verwijderen lijkt in sommige gevallen snel gedaan te zijn door er simpelweg overheen te verven. Op het eerste gezicht lijkt dit ook te werken maar omdat nicotine vrij makkelijk oplost in andere vloeistoffen bestaat de kans dat die weer zichtbaar wordt. Naast dat dat er niet fraai uitziet blijven ook de schadelijke stoffen in de ruimte aanwezig. Zorg er daarom voor dat de ruimte eerst grondig wordt schoongemaakt alvorens er een nieuwe kleur op de muren en de plafonds wordt aangebracht. Mocht u er voor kiezen om een ruimte niet eerst schoon te maken zorg er dan voor dat u een isolerende verf gebruikt die ervoor zorgt dat de nicotine er niet doorheen komt.

Nummer 1 schoonmaakbedrijf in Antwerpen

Gaat u verhuizen en wilt u uw pand fris en schoon presenteren aan mogelijke kopers of bent u gestopt met roken en wilt niet telkens herinnerd worden aan uw oude gewoonte, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via mail, telefoon of whatsapp of vul hier meteen het offerteformulier in. Samen met u bekijken we hoe we het probleem het beste aan kunnen pakken. Naast het schoonmaken van de ruimte nemen wij ook de meubels, tapijten en vloerbedekking mee in een grondige reiniging. Een schone, frisse maar vooral ook veilige nieuwe start maken is waar wij u graag bij helpen.

Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches