Schoonmaak na brandschade

Brandschade gaat vaak gepaard met veel materiele of emotionele schade en het schoonmaken van de betreffende ruimte kan daarbij gezien worden als een onbegonnen klus. C-maxi is hét schoonmaakbedrijf uit Antwerpen om in te schakelen bij brand-, rook- of waterschade. Omdat in deze situaties de nood vaak hoog is staan wij 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar voor advies of om de ruimte zo snel als mogelijk weer gebruiksklaar te maken.

Schoonmaken na brand

Vaak lijkt de schade na een brand zo heftig dat alles verloren is. Uit onze ervaring blijkt dat in veel gevallen een grondige schoonmaak na brand alweer een hele geruststelling biedt. Het intensief reinigen van de getroffen oppervlaktes kan ervoor zorgen dat deze er weer zo goed als nieuw uit komen te zien.

Brandschade opruimen

Het schoonmaken na een brand omvat vaak meer dan alleen de schade die is ontstaan door het vuur. Vaak is er veel roet vrij gekomen die diepe zwarte vlekken achterlaat. Roet verwijderen of schoonmaken na brand is dan ook een veelgevraagde klus. De zwartgeblakerde plekken zijn dankzij het gebruik van onze specialistische schoonmaakmiddelen vaak weer helemaal schoon te krijgen.

Schade door blusmiddelen

Ook door het gebruik van blusmiddelen ontstaat vaak schade. Voor het gebruik van water is dat vanzelfsprekend maar ook het gebruik van bijvoorbeeld bluspoeder kan voor schade zorgen. Het fijne poeder blijft vaak nog lang in de lucht hangen en verspreidt zich naar andere ruimtes. Daarnaast geldt dat hoe langer het blijft liggen hoe meer schade het kan aanrichten aan bijvoorbeeld elektrische apparatuur. Het is dus zaak om de ruimte zo snel mogelijk weer schoon te maken.

Vergoed door verzekering

Brandschade schoonmaken is een specialistische klus waarbij haast is geboden. Hoewel het ergste kwaad al is geschied tijdens de brand, kan de aanwezigheid van bluspoeder of roet ook na het blussen van de brand nog schade aanrichten. In veel gevallen wordt het schoonmaken van de beschadigde ruimtes vergoed door de verzekering. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden in uw situatie door te nemen. C-maxi is hét schoonmaakbedrijf in Antwerpen en de rest van België voor gespecialiseerde schoonmaakklussen. Om samen met ons een plan te maken om uw ruimtes weer schoon te krijgen kunt u contact met ons opnemen via whatsapp, e-mail, of telefoon. Wilt u liever meteen een offerte op maat ontvangen, klikt u dan hier.

Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches