Schoonmaak na brandschade

De schoonmaak na brandschade is altijd een zware klus. Niet alleen omdat brand enorm verwoestend kan zijn en de schade die het veroorzaakt vaak zeer ernstig en duidelijk zichtbaar is; maar ook omdat het blussen ervan vaak nog meer schade oplevert. Als er water gebruikt wordt, is er achteraf niet alleen brandschade maar ook waterschade. Alhoewel dat al niet best is, is het altijd nog beter dan blussen met poeder – wat overal in, aan en op gaat zitten en zeer lastig verwijderbaar is.

 

Vaak valt de echte schade mee

Na een brand weten veel pandeigenaren of -beheerders zich dan ook even geen raad. Waar te beginnen? Kan er überhaupt nog iets gered worden, of kan de ruimte maar beter meteen volledig leeggehaald en gestript worden voor een complete renovatie?

Het goede nieuws is dat dit laatste lang niet altijd nodig is. Vaak kan een grondige reiniging het grootste gedeelte van de zichtbare brandschade verhelpen, en natuurlijk het aanwezige blusmateriaal adequaat verwijderen. Vervolgens kan er een goede inschatting gemaakt worden van de werkelijke schade – die vaak een stuk minder heftig is dan dat het op het eerste gezicht, voor de grote schoonmaak, lijkt.

Nog beter nieuws is dat schoonmaak na brandschade in veel gevallen vergoed wordt door de verzekering. Daarom is het beter om niet lang te aarzelen maar meteen een ervaren schoonmaakbedrijf in te schakelen. Hoe sneller deze ter plaatste kan zijn, hoe beter de uitkomst zal blijken.

C-Maxi Flyteam voor uw schoonmaak na brandschade

C-Maxi Flyteam is een zeer ervaren schoonmaakbedrijf met veel ervaring in schoonmaak na brand- en waterschade. Ook zijn wij op afroep inzetbaar, vaak met slechts enkele uren aanlooptijd. Verder nemen wij zelf alle benodigde apparatuur en materialen mee, zodat er niet extra tijd verloren gaat aan het zoeken naar de juiste middelen.

 

Aarzel daarom geen tel langer en schakel direct C-Maxi Flyteam in voor uw schoonmaak na brandschade. Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar, ook voor advies, op het nummer 03 63 63 111

Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches