Anonieme schoonmaak

Vaak vraagt opkuis om een zekere mate van discretie.

Zeker als het een gevoelige kwestie betreft, of als u simpelweg niet wilt uitstralen dat u uw ‘vuile opkuis’ uitbesteedt aan een schoonmaakbedrijf, is het belangrijk te weten dat C-Maxi Flyteam schoonmaak uw privacy als klant erg serieus neemt. Zo doen wij er altijd alles aan om ons klantenbestand te beschermen en zullen wij in communicatie met andere klanten nooit uw naam gebruiken zonder uw expliciete toestemming. Ook ter plekke verzekeren wij uw anonimiteit door onze discrete en nagenoeg onzichtbare werkwijze.

Zo werken wij enkel met standaard witte auto’s en bestelbussen zonder reclame, en zullen wij ook op geen andere wijze aan ‘uiterlijk vertoon’ doen als wij bij de klant zijn. In het verleden zijn wij wel eens geprezen door klanten die aangeven dat wij nagenoeg onzichtbaar waren – op een goede manier, dan.

Wij werken zo discreet dat zelfs de directe buren vaak niets merken van onze aanwezigheid.

Wilt u dus ook absoluut niet dat uw opkuis-aangelegenheden een gespreksonderwerp in de buurt of omgeving worden? Dan kunt u uw opkuis gerust toevertrouwen aan C-Maxi. Discreet kwaliteit leveren, daar staan wij voor.
C-Maxi schoonmaakbedrijf actief door heel België , sterk in opkuis woning , opkuis appartement  en schoonmaak na verbouwing.
Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches