Industriële reiniging

Industriële reiniging is een cruciale dienst die de kern vormt van een veilige en efficiënte bedrijfsvoering binnen diverse sectoren. Bij C-Maxi Flyteam begrijpen we dat de betrouwbaarheid van uw installaties hand in hand gaat met de kwaliteit van de reiniging. Of het nu gaat om een reguliere schoonmaak of een spoedaanvraag, ons eliteteam staat 24/7 klaar voor elke schoonmaakklus in België. Met jarenlange ervaring in industriële reinigingen, bieden we een uitstekende schoonmaakservice waar u dag en nacht op kunt rekenen. Vraag direct een offerte aan voor uw eenmalige industriële reiniging of neem telefonisch contact met ons op voor uw spoedklus.

Waarom is industriële reiniging belangrijk?

Een industriële schoonmaak door professionals is om diverse redenen essentieel voor uw bedrijf:
 1. Veiligheid

 2. Een schoon werkgebied vermindert het risico op werk gerelateerde ongevallen en zorgt voor een veilige werkomgeving voor uw personeel.
 3. Efficiëntie en kostenbesparing

 4. Met een regelmatige industriële schoonmaak voorkomt u de ophoping van vuil in uw machines en systemen, waardoor ze efficiënt blijven werken en minder vatbaar zijn voor storingen. Dit resulteert in minder operationele onderbrekingen die u geld kosten.
 5. Duurzaamheid van uw machines en apparatuur

 6. Een goede reiniging van uw machines en apparatuur verlengt de levensduur en voorkomt vervelende gebreken waar reparaties voor nodig zijn.

C-Maxi Flyteam: experts in industriële schoonmaak

Ons eliteteam bestaande uit ervaren schoonmakers benadert elke industriële reiniging met een gestructureerd plan dat is afgestemd op uw wensen. We maken gebruik van speciale apparatuur, zoals hogedrukreiniging, waarmee we garanderen dat er geen vuiltje achterblijft, zonder beschadiging van uw machines, systemen en apparatuur. Onze milieuvriendelijke aanpak minimaliseert het gebruik van schadelijke chemicaliën, terwijl we toch de hoogste standaarden in netheid bereiken. We hebben als schoonmaakbedrijf onder andere ervaring in de reiniging van:

 • Betoncentrales, poederlakinstallaties en natlakinstallatie
 • Beton menginstallaties
 • Industriële afzuigingssystemen, inclusief ventilatie en ovens
 • Voorbehandelingstunnels, cyclonen en lak- en zuurbaden
 • Machineonderdelen, waarbij reiniging met water, stoom of schuurmiddel niet mogelijk is. Hier maken we gebruik van droogijsstralen.
 • Productiemachines in onder andere de chemische, grafische, kunststof-, metaal- en tabaksindustrie.

Wilt u een industriële reiniging  laten uitvoeren door onze specialisten? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan voor een eenmalige schoonmaakklus of neem telefonisch contact met ons op voor een spoedaanvraag!

Schoonmaakspecialist van C-Maxi Flyteam die de vloer van een pand reinigt tijdens een industriële reiniging
Twee medewerkers van C-Maxi Flyteam die de ramen van een pand reinigen
Schoonmaakspecialist van C-Maxi Flyteam die de vloer van een pand reinigt tijdens een industriële reiniging

Eenmalige industriële schoonmaak en spoedklussen

Of u nu een eenmalige industriële schoonmaak in Antwerpen wenst of ons team nodig hebt voor een spoedklus ergens anders in Gent, ons team staat overlan in België voor u klaar. Onze werkwijze verloopt als volgt:

Neem contact op met C-Maxi Flyteam

Wilt u een offerte aanvragen voor een industriële reiniging of heeft u een spoedklus voor ons eliteteam? Neem dan contact met ons op via de button of vul ons offerteformulier in voor een geheel vrijblijvende offerte. Het C-Maxi Flyteam is werkzaam in heel België!

Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches