Schoonmaakbedrijf Gent

C-Maxi Flyteam is hét schoonmaakbedrijf in Gent voor al uw schoonmaakklussen. Of het nu gaat om de schoonmaak van een woning, de verwijdering van waterschade of de opruiming van een onbewoonbare situatie, ons ervaren schoonmaakteam staat 24/7 voor u klaar. We stemmen onze werkzaamheden volledig af op uw wensen en vertrekken pas als alles weer hygiënisch is. Heeft u een (urgente) schoonmaakklus voor onze specialisten? Vraag dan een offerte aan via de button of neem telefonisch contact met ons op, we zijn 24/7 bereikbaar.

  • Specialistisch schoonmaakteam
  • 24/7 bereikbaar
  • Voor simpele en extreme schoonmaakklussen
eenmalige schoonmaak

Schoonmaak in noodgevallen

Ons schoonmaakbedrijf in Gent staat dag en nacht, 7 dagen per week, klaar voor al uw urgente schoonmaakklussen. In het geval van een spoedklus, zoals de schoonmaak van een calamiteit, neemt u eenvoudig contact op met 0470 6363 11, ons 24/7 bereikbare telefoonnummer. Ons elite-team staat al binnen enkele uren op locatie voor een grondige schoonmaak in Gent. Veelvoorkomende noodklussen zijn:

Eenmalige schoonmaak werkzaamheden in Gent

Ook voor eenmalige schoonmaakklussen zonder urgentie staat ons specialistische Flyteam voor u klaar. Het enige wat u hoeft te doen is een offerte aanvragen en uw wensen doorgeven; de rest laat u over aan onze ervaren schoonmaakprofessionals. Eenmalige schoonmaakdiensten die we vaak uitvoeren zijn:
reiniging en desinfectie Antwerpen

Schoonmaakbedrijf Gent voor extreme schoonmaak

C-Maxi Flyteam is ook hét schoonmaakbedrijf in Gent voor extreme schoonmaakklussen, want daar waar reguliere schoonmaak ophoudt, gaat onze dieptereiniging verder. Ons team zorgt voor een grondige schoonmaak in complexe situaties. Ze elimineren ziekteverwekkers, verwijderen hardnekkige geur- of rookproblemen en zorgen voor een hygiënisch eindresultaat. Denk bij extreme schoonmaakwerkzaamheden aan:

Schoonmaak in de bouw

Afval, stof en andere rommel zijn een vast gegeven bij bouwwerkzaamheden en de opruiming hiervan is geen leuke klus. Dit begrijpen we bij C-Maxi Flyteam als geen ander, daarom ontzorgen we u hier graag van! Of u nu een particulier bent die net uw woning heeft gerenoveerd of een bouwbedrijf waar het om een hele werkplaats of schaftkeet gaat, wij zorgen dat alles er weer netjes en opgeruimd uitziet. Onder bouwschoonmaak vallen onder andere:

Afbeelding van een C-Maxi Flyteam schoonmaker die een nieuwe supermarkt reinigt na de bouw.

Contact opnemen

Heeft u een vraag of wilt u ons schoonmaakbedrijf in Gent inschakelen voor een (urgente) schoonmaakklus? Neem dan contact met ons op via 0470 6363 11, stuur een mail naar info@c-maxiflyteam.be of vraag eenvoudig een offerte aan via onze website. Ons Flyteam helpt u graag verder bij uw schoonmaak in Gent!

offerte aanvraag

Heeft u nog vragen?
Stuur ons uw vraag en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.