Eénmalige schoonmaak appartement

Op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in België voor de opkuis van uw appartement? C-Maxi is u graag van dienst bij de éénmalige appartement schoonmaak of een opleveringsschoonmaak of gewoon grondige opkuis. Ook kunnen we uw appartement voor u leeghalen. Wij garanderen een professionele schoonmaak met een eindresultaat waar u tevreden over zult zijn. Bel snel: 0470 63 63 11

Wanneer kiest u voor een eenmalige schoonmaak?

Als u een opkuis grondige schoonmaak wilt laten uitvoeren, bent u op zoek naar een goede opkuis firma. Er kunnen uiteenlopende redenen zijn waarom u een eenmalige schoonmaak wilt laten uitvoeren. Wellicht is uw huurperiode afgelopen en wilt u ervoor zorgen dat de woning of appartement  in goede orde achtergelaten wordt.

Maar ook tijdens een verhuizing kunnen wij de opkuis van een appartement verzorgen. Voor een algemene opleveringsschoonmaak zijn wij tevens beschikbaar. Wat uw reden ook is, u bent bij ons te allen tijde verzekerd van een professionele schoonmaak.

 

Waarom kiest u voor C-Maxi schoonmaakbedrijf uit Vlaanderen?

Wat uw situatie ook is, u kunt ons inschakelen voor een eenmalige schoonmaak van uw appartement of woning. Wij beschikken over een team aan ervaren schoonmakers. Zij maken gebruik van de beste schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen om uw woning er weer spic en span uit te laten zien.

Of er nu nog puin en gruis ligt na een verbouwing, of dat een voormalige huurder of eigenaar het huis in een slechte staat heeft achtergelaten: onze eenmalige schoonmaak levert een mooi resultaat op. Dit alles doen wij tegen scherpe tarieven door heel België.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij verzorgen de complete opkuis van uw appartement of huis. Wij verzorgen een grondige reiniging van keuken, sanitair, vloeren, muren, ramen, deuren en eventueel aanwezige meubelen. Hierbij slaan wij geen enkel plekje over. Zelfs plinten en richels worden goed schoongemaakt. Ons team aan ervaren schoonmakers weet exact de plekken binnen uw woning waar vuil zich schuil kan houden. C-Maxi is 24/7 beschikbaar. Zelfs als er sprake is van een noodgeval, kunt u bij ons terecht.

Meer weten over onze professionele schoonmaakdiensten?

Via onze website is het mogelijk om een offerte aan te vragen voor een eenmalige schoonmaak/opkuis of een opleveringsschoonmaak. Wij bieden gegarandeerd een goede prijs en zijn snel inzetbaar. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

C-Maxi professioneel schoonmaakbedrijf: sterk in professionele schoonmaak, opkuis woning, opkuis vervuilde appartementen en schoonmaak na verbouwing.

Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches