Eénmalige schoonmaak appartement

Op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf  in België ? C-Maxi is u graag van dienst bij de éénmalige appartement schoonmaak of grondige opkuis appartement en ook opkuis woning.

Verzeker u zich van een goede partij voor uw eenmalige grondige schoonmaak van u appartement of opkuis woning, bijvoorbeeld na een huurperiode. Ook voor een algemene opleveringsschoonmaak zijn wij beschikbaar. 

Onze ervaren schoonmakers gaan met de beste schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen aan de slag om de ruimte er weer spic en span uit te laten zien. Of er nu nog puin en gruis ligt na een verbouwing, of dat een voormalig huurder of eigenaar het huis in een slechte staat heeft achtergelaten.

Wij doen een grondige reiniging van keuken, sanitair, vloeren, muren, ramen, deuren, en eventuele meubelen. Ook vergeten wij plinten en richels niet. Wij kennen alle plekken waar vuil zich schuil kan houden.

Meer weten over onze diensten en onze aanpak bij opkuis appartement  of opkuis woning ?

Dan kunt u nu een offerte opvragen voor een eenmalige schoonmaak/ opkuis of een opleveringsschoonmaak. Wij bieden gegarandeerd een goede prijs en zijn snel inzetbaar. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

C-Maxi professioneel schoonmaakbedrijf sterk in professionele schoonmaak, opkuis woning ,opkuis vervuilde woningen en schoonmaak na verbouwing.

Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches