Eénmalige schoonmaak appartement

Op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in de regio Antwerpen? C-Maxi is u graag van dienst bij de éénmalige appartement schoonmaak.

Verzeker u zich van een goede partij voor uw eenmalige appartement schoonmaak, bijvoorbeeld na een huurperiode. Ook voor een algemene opleveringsschoonmaak zijn wij beschikbaar. 

Onze ervaren schoonmakers gaan met de beste schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen aan de slag om de ruimte er weer spic en span uit te laten zien. Of er nu nog puin en gruis ligt na een verbouwing, of dat een voormalig huurder of eigenaar het huis in een slechte staat heeft achtergelaten.

Wij doen een grondige reiniging van keuken, sanitair, vloeren, muren, ramen, deuren, en eventuele meubelen. Ook vergeten wij plinten en richels niet. Wij kennen alle plekken waar vuil zich schuil kan houden.

Meer weten over onze diensten en onze aanpak bij appartement schoonmaak?

Dan kunt u nu een offerte opvragen voor een eenmalige schoonmaak of een opleveringsschoonmaak. Wij bieden gegarandeerd een goede prijs en zijn snel inzetbaar. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches
Autonatie Group
VP Build
Lidl Belgie
Bam Belgium
CIT BLATAN
BISEX
INFRABEL
Caritas international