Parkeergarage schoonmaak

Als uw parkeergarage een schoonmaak / opkuis nodig heeft, zit u bij C-Maxi schoonmaakbedrijf goed. Een parkeergarage is een plek die dagelijks bezocht wordt door veel mensen. Alhoewel mensen zich hier over het algemeen maar kort bevinden, is dit toch een plek die afval en onaangename geurtjes aantrekt.

Parkeergarages hebben hierdoor een reputatie als vieze, onfrisse plek verkregen. Soms gaat het om menselijk afval, maar ook olievlekken die door auto’s ontstaan kunnen een parkeergarage flink aantasten. Een parkeergarage reiniging is in zulke situaties de beste oplossing.

Garage opkuisen nodig? bel snel 24/7: 0470 63 63 11

Normaliter zijn parkeergarages plekken waar mensen niet veel tijd spenderen. Zij parkeren hun voertuigen en vervolgens gaan ze hun boodschappen doen, een dagje erop uit of een bezoek brengen aan iemand in de buurt. Alsnog wordt er op deze plek veel afval achtergelaten. Alhoewel er prullenbakken aanwezig zijn, worden ze niet altijd gevonden. Daarnaast zijn er de olievlekken die door voertuigen worden achtergelaten. Worden deze olievlekken niet tijdig verwijderd, dan kan dit leiden tot aantasting van de ondergrond.

Naast afval en olievlekken treft u in sommige parkeergarages zelfs urine tegen de muren aan. Dat is zonde, want dit draagt bij aan de negatieve perceptie van parkeergarages. Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen zich veiliger voelen in een schoon uitziende parkeergarage. Genoeg reden om te kiezen voor een parkeergarage schoonmaak.

Laat uw parkeergarage reinigen en opkuis  door C-Maxi

C-Maxi opkuis firma beschikt over middelen en materialen van een hoogwaardige kwaliteit die perfect zijn voor een parkeergarage reiniging. Kiest u voor ons, dan laat u uw garage opkuisen door een team van specialisten dat zowel optimaal getraind is voor een grondige parkeergarage schoonmaak als dat zij meerdere jaren aan ervaring hebben met dergelijke klussen. Wij zorgen ervoor dat uw parkeergarage er weer snel blinkend en veilig uitziet. Dit zal een positief effect hebben op de perceptie van bezoekers. Zij zien een smetteloze garage waar geen nare geurtjes aanwezig zijn. U kunt bij ons terecht voor Spoed schoonmaak

.Opkuis garage

Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches