Schoonmaak en verwijderen waterschade

Het is de grootste angst van menig pandeigenaar. Waterschade, veroorzaakt door een gebarsten pijp, defecte apparatuur of extreem weer. Binnen mum van tijd kan het veel schade veroorzaken, zowel structureel als aan de inboedel. Op het moment zelf lijkt het alsof er niets meer aan te doen is en alles geruïneerd is. Toch is er vaak een oplossing om waterschade te lijf te gaan. En tijd is hierbij van het grootste belang.

Als waterschade niet of niet goed aangepakt wordt, trekt het vocht immers in alle vatbare oppervlaktes. Vloerbedekking, hout, meubels, gordijnen – om nog maar niet te spreken van de schade aan de inventaris, optrekkend vocht in de muren, geuroverlast, en de ontwikkeling van schimmel en bacteriën. De meeste van deze schade ontstaat pas na het incident, als het probleem niet goed opgelost is.

Bij relatief beperkte schade kan een snelle droogbeurt voldoende zijn. Als de schade groter is, worden de reinigingswerkzaamheden intensiever en dient de hulp van een expert ingeschakeld te worden. Deze kan testen waar vocht binnengedrongen is en dit direct aanpakken, zodat langetermijnschade beperkt blijft.

C-Maxi Flyteam heeft veel ervaring in het omgaan met waterschade. Onze experts kunnen zeer snel ter plekke zijn en beginnen direct met het verwijderen van overtollig water. Daarbij wordt de ruimte vakkundig en met specialistische apparatuur leeggehaald van meubels en inventaris en geheel leeggepompt. Vervolgens wordt de ruimte voorzien van bouwdrogers om zoveel mogelijk vocht uit de ruimte te trekken.

De laatste stap is een grondige reiniging van vloeren, muren en de eerder verwijderde meubels en inventaris. Hierbij wordt wederom droogapparatuur ingezet om vocht te verwijderen. De uitkomst? Een ruimte waarbij waterschade snel en effectief verholpen wordt. Omdat juist de snelheid ertoe doet, aarzelt u beter ook niet langer om C-Maxi Flyteam te contacteren. Snel ter plekke, professioneel, en grondig. Dat is onze belofte.

Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches