Schoonmaak na zandstralen & luchtgommen

De schoonmaak na zandstralen en de schoonmaak na luchtgommen zijn taken die grof onderschat worden door de meeste mensen. Dit komt vooral omdat men niet weet hoe veel stof en puin vrij kan komen bij het zandstralen of luchtgommen. Een fout die behoorlijk grote gevolgen kan hebben. De enorme lagen stof komen terecht op vloeren en muren, plus op eventueel aanwezig meubilair. Helaas is de schade in zulke gevallen al aangericht. U kunt bij C-Maxi opkuis team , schoonmaakbedrijf terecht voor de schoonmaak na zandstralen, de schoonmaak na luchtgommen en de opkuis van woning of appartement. Bel snel 24/7 op: 0470 63 63 11

schoonmaakbedrijf-Antwerpen

Waarom de schoonmaak na luchtgommen van belang is

In de praktijk zien we vaak dat de hoeveelheid stof en puin die ontstaat na het zandstralen of luchtgommen onderschat wordt. Zandstralen of luchtgommen is intensief, maar met een reden. Deze methodes worden ingezet om bijvoorbeeld roest of verf van een oppervlak te verwijderen. Vaak gaat het hierbij om harde oppervlaktes, bijvoorbeeld de gevel van uw woning. Het vuil is hardnekkig en moet dan ook intensief behandeld worden.

Dit leidt tot een schoon oppervlak, maar ook tot het vrij komen van een hoop stof en puin. Het intensieve zandstralen of luchtgommen van bijvoorbeeld trappen of meubilair kan flinke gevolgen hebben. Zo hebben wij wel eens lagen van tot wel 3 centimeter stof aangetroffen op de muren van een klant. Hier wilt u logischerwijs zo snel mogelijk van af.

Opkuis vervuilde woningen na zandstralen door C-Maxi

Wij kunnen u helpen bij de schoonmaak na zandstralen en luchtgommen. Ons gespecialiseerde team C-Maxi staat u bij in iedere situatie. Ook voor de opkuis na een renovatie of de opkuis van vervuilde woningen kunt u bij ons terecht. Ons team is snel inzetbaar, flexibel in de werkzaamheden en bovendien werkt ons Flyteam extreem zorgvuldig en nauwkeurig. Hierbij maken wij gebruik van de beste schoonmaakmiddelen en -materialen van dit moment. Zo weet u zeker dat u na uw zandstraal- of luchtgomactiviteiten niet met een enorme puinhoop achterblijft.

Bij aankomst inventariseren wij de situatie en kiezen wij vervolgens de beste manier om de klus aan te pakken. Ons team heeft jaren aan ervaring met de schoonmaak na een renovatie, schoonmaak na zandstralen en schoonmaak na luchtgommen. De beste aanpak is zo gevonden. Zo weten wij zeker dat we u een eindresultaat bieden waar u geheel tevreden over zult zijn.

C-Maxi schoonmaakbedrijf Vlaanderen: de nummer 1 keuze voor schoonmaak na zandstralen

De ervaring en speciale training van onze medewerkers maakt ons de nummer 1 keuze voor diverse bedrijven en particulieren in de brede regio van Vlaanderen. Maar ook in de rest van België hebben we meerdere tevreden klanten geholpen. Als u op zoek bent naar hulp bij de opkuis na zandstralen, kunt u bij ons terecht. Vul gratis en vrijblijvend het offerteformulier invullen of neem contact met ons op. Wij kijken ernaar uit om van u te horen.

Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches