Schoonmaak na zandstralen & luchtgommen

Schoonmaak na zandstralen

De schoonmaak na zandstralen wordt nog wel eens vergeten. Een fout die tot behoorlijk grote gevolgen kan leiden. Weinig mensen weten hoe veel stof en puin vrij kan komen bij het zandstralen of luchtgommen. En op het moment dat ze erachter komen, is de schade al aangericht. Enorme lagen stof op vloeren en muren, plus op eventueel aanwezig meubilair.

Schoonmaak van dikke lagen stof
Wij hebben helaas maar al te vaak meegemaakt dat we bij klanten over de vloer kwamen na het intensieve zandstralen of luchtgommen van bijvoorbeeld trappen of meubilair. Hier troffen wij dan een laag van tot wel 3 centimeter stof aan op de muren. Zo neemt het ineens onaangename vormen aan voor u, als klant.

Gelukkig kunt u ook voor de schoonmaak na zandstralen of luchtgommen rekenen op het Flyteam van C-Maxi. Ons team is snel inzetbaar, flexibel in de werkzaamheden en werkt bovendien extreem zorgvuldig en nauwkeurig. Zo weet u zeker dat er na uw zandstraal- of luchtgom-activiteiten niet met een enorme puinhoop achterblijft.

De nummer 1 keuze voor schoonmaak
De ervaring en speciale training van onze medewerkers maakt ons de nummer 1 keuze voor veel bedrijven en particulieren in de brede regio van Antwerpen. Inmiddels hebben we ook in de rest van België al vele tevreden klanten gemaakt.

Benieuwd naar ons beste aanbod voor de schoonmaak na zandstralen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kijken ernaar uit om van u te horen!

Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches