Reiniging en desinfectie

Soms wilt u een grondige reinigings- of desinfectieklus overlaten aan een bedrijf dat exact weet hoe dit aan te pakken. Zeker als het iets betreft wat de gezondheid van uw medewerkers of klanten potentieel kan aantasten, of niet dat u achteraf iets verweten kan worden. Daarom laat u het beste vandaag nog C-Maxi Flyteam in. Voor een vliegensvlugge, professionele reiniging van desinfectie van uw werkplaats, bouwplaats, kantoor, winkel, horeca-gelegenheid, of ouderlingen.

Tijdens de reiniging houden wij extra rekening met pijnpunten, plekken die vaak overgeslagen worden tijdens de reguliere reiniging en schoonmaak maar die wel een ware bron van bacillen en schimmels kan zijn. Ook kunnen wij een volledige desinfectie uitvoeren om mogelijke ziektekiemen onschadelijk te maken. Dat is nog eens een veilig gevoel.

Benieuwd naar de manieren waarop C-Maxi Flyteam u kan ondersteunen in een professionele reiniging en desinfectie? Vraag dan direct een offerte aan. Snel inzetbaar, flexibel, en betrouwbaar – daar kunt u bij ons van op aan.

Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches