Geurverwijdering / Ontgeuren

Vieze luchtjes zijn naast erg naar voor u en uw omgeving ook mogelijk slecht voor de gezondheid. Niks is dan ook vervelender dan een onaangename geur waarvan je niet weet waar die vandaan komt. Het verwijderen van een vieze geur zonder de bron te kennen is een onbegonnen klus. C-maxi gaat voor u opzoek naar de bron en zal de ruimte geklaard van de vieze geur weer aan u teruggeven.

Oorzaken van vieze luchtjes

Soms is met het vinden van de bron het probleem al snel opgelost door de ruimte goed te luchten. In andere gevallen kan de geur ergens ‘aan vast’ blijven zitten of zelfs ergens intrekken. De oorspronkelijke bron van de vieze lucht is dan verwijderd maar de geur blijft hangen. Zachtere oppervlakken zoals hout of stoffering kunnen de geur opnemen en deze steeds in kleine hoeveelheden, meestal bij een verhoging van de temperatuur, weer vrijlaten. Ook sommige soorten verf hebben die eigenschap.

Ontgeuren huis, bedrijf of andere ruimte

De vieze geur verwijderen uit een woning, kantoor of ander soort ruimte doen wij door gebruik van stoom en hitte. Eerst proberen we de bron te lokaliseren en te verwijderen. Vervolgens gaan onze gespecialiseerde schoonmakers op zoek naar materialen of oppervlaktes waar de geur ingetrokken kan zijn. De nare luchtjes kunnen in de vorm van gassen in de poriën van bijvoorbeeld een houten wand of meubel zijn getrokken. Door het gebruik van stoom en hitte openen we de poriën zodat de vieze luchtjes weer kunnen ontsnappen. In sommige gevallen zullen we de geopende porien ook weer afsluiten met bijvoorbeeld een coating. Vervolgens luchten we de ruimte goed door en passen we waar nodig een luchtverfrisser toe.

Schoonmaakbedrijf Antwerpen

C-maxi is gespecialiseerd in het verwijderen van nare geurtjes. Of het nu gaat om een kooklucht die niet meer wegtrekt, om de geur van sigarettenrook, om de penetrante lucht van huisdieren of een andere naar geur in huis of bedrijfspand, voor C-maxi Schoonmaakbedrijf Antwerpen, is geen klus te groot. Bent u benieuwd op welke manier wij u kunnen helpen neem dan telefonisch, per mail of whatsapp contact met ons op om samen met ons de mogelijkheden te bespreken. Wilt u liever meteen een offerte aanvragen dan kan dat hier.

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 beschikbaar om u van dienst te kunnen zijn. Neemt u in dat geval per telefoon contact met ons op zodat we zo snel als nodig is kunnen handelen.

Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches