Betrouwbare schoonmaakservice in Vlaams-Brabant

Ontdek de veelzijdige schoonmaakdiensten van C-Maxi Flyteam in Vlaams-Brabant vanuit de vestiging in Leuven, uw partner voor een frisse en schone omgeving. Of het nu gaat om een eenmalige grote schoonmaak of specialistische reiniging, wij staan 24/7 voor u klaar. Contacteer ons voor verdere details.

  • Deskundig schoonmaakteam
  • Altijd bereikbaar, dag en nacht
  • Omvangrijke schoonmaakoplossingen
  • Specialist in dieptereiniging en bouwplaats schoonmaak
eenmalige schoonmaak

24/7 bereikbaar  

Bij C-Maxi Flyteam bent u verzekerd van een continue bereikbaarheid, elke dag van de week. Ons gemotiveerde team zet zich in voor een schone en aangename ruimte waarin u zich prettig voelt.

Schoonmaakdiensten

We bieden een ruim aanbod aan schoonmaakdiensten aan, zoals het fris maken van woningen en appartementen, opleveringsschoonmaak, ontruiming en reiniging van woningen, verwijderen van olie- en vetvlekken, en nabehandeling na zandstralen & luchtgommen. Ook in moeilijke situaties bieden we ondersteuning met diensten als reiniging na ongevallen of misdrijven, hulp bij waterschade of brandschade 24/7, desinfectie bij ziekte-uitbraken en het verwijderen van vogeloverlast. Wij zorgen voor een zorgvuldige afwerking waar u blij van wordt.

reiniging en desinfectie Antwerpen

Extreme schoonmaak

Waar de standaard schoonmaak stopt, gaat onze dieptereiniging verder. We zorgen voor het grondig reinigen van complexe situaties, het elimineren van ziekteverwekkers en het aanpakken van hardnekkige geur- of rookproblemen. Ook het schoonmaken van ruimtes met verzamelproblemen valt onder onze expertise.

Bouw schoonmaak

Zorg voor een veilige en efficiënte werkomgeving met onze bouwterrein schoonmaakdiensten. We zorgen voor het opruimen van bouwafval en het netjes houden van de werkplaats, zowel tijdens als na de werkzaamheden.

Benieuwd naar onze aanpak?

Ontdek de vele schoonmaakmogelijkheden in Leuven, van eenmalige schoonmaak tot bouwterrein schoonmaak en 24/7 noodgeval hulp. Vraag nu meer informatie aan via onze website of vraag een gratis offerte aan.

offerte aanvraag

Heeft u nog vragen?
Stuur ons uw vraag en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.