Units schoonmaak

Waar gewerkt wordt, vallen spaanders. Dat is een vaststaand feit. Zeker als het een bouwplaats betreft, waar werkzaamheden uitgevoerd worden die gegarandeerd een laag stof, gruis of puin opleveren. Waar veel werkzaamheden in de open lucht plaatsvinden, waardoor een regenbui al tot een behoorlijke modderbende kan leiden; en een storm letterlijk roet in uw eten kan gooien.

Het is fijn als uw units op de bouwplaats netjes zijn. Uw schaftkeet of directie-units moeten immers plekken zijn waar uw personeel zich graag terugtrekt om even te ontspannen en in alle rust te eten of te overleggen. Dit is iets waar C-Maxi zich graag voor inzet. Met onze jarenlange ervaring in schoonmaak in de bouw, weten wij precies waar we bij de units schoonmaak op moeten letten en hoe wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

In overleg maken wij op regelmatige basis uw units op de bouwplaats schoon, waarbij wij alle ruimtes vuil- en stofvrij maken en meubilair en sanitair nauwgezet onderhouden. Een mooi visitekaartje voor zowel medewerkers als klanten en opdrachtgevers die langskomen op uw bouwplaats. C-Maxi klaart ook deze klus!

Kies C-Maxi Flyteam voor uw units schoonmaak!

Benieuwd naar onze voordelige tarieven en snelle inzetbaarheid? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches