Eénmalige woning schoonmaak

Eenmalige woning schoonmaak is voor uiteenlopende situaties een perfecte oplossing. U krijgt de zekerheid van een schone woning als u deze werkzaamheden uitbesteedt aan C-maxi Flyteam. Eenmalig de woning laten schoonmaken, biedt vele voordelen. U bent er geen tijd mee kwijt en wij hanteren scherpe tarieven voor eenmalige woning schoonmaak. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in schoonmaakdiensten en werken nauwkeurig met oog voor detail. Er ontgaat ons niets, zodat er geen vuiltje of stofje meer te zien is. C-maxi Flyteam is gevestigd in Vlaanderen in België. Neem telefonisch contact op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eenmalig woning laten schoonmaken

Eenmalige woning schoonmaak biedt uitkomst voor diverse situaties, variërend van studentenwoningen tot woningopleveringen door de makelaar. Wij hebben voor u een aantal voorbeelden met situaties, waar eenmalige woning schoonmaak de ideale oplossing voor is.

Oplevering van woning door makelaar

Bent u als makelaar actief en verantwoordelijk voor de oplevering van woningen? Dat is typisch een situatie waarin onze diensten in de perfecte oplossing voorzien. Het maakt niet uit of het om een zwaar vervuilde woning gaat of de binnenruimte enkel een grondige schoonmaak nodig heeft om de volgende bewoner een schone woonomgeving te bieden.

Eenmalige woning schoonmaak bij onderverhuur

Bij onderverhuur is het belangrijk dat de onderhuurder in een schoon huis komt of dat de onderhuurder na de huurperiode de woning weer schoon achterlaat. Ook in dit geval is het ideaal om C-maxi Flyteam in te schakelen voor eenmalige woning schoonmaak. Dit geldt overigens eveneens voor verhuizingen.

Grondige schoonmaak op eenmalige basis

Er zijn situaties waarin een woning echt een grondige schoonmaak nodig heeft. Bijvoorbeeld om het huis van boven naar beneden op te ruimen en te reinigen. Ook hiervoor zijn wij inzetbaar in de meest uiteenlopende situaties. Bijvoorbeeld onder meer wanneer het een hoarding schoonmaak betreft of na een huis ontruiming, waarbij er sprake is van eenmalige schoonmaak.

Schoonmaak van studentenwoning

Studenten die in een woning huisgenoten zijn, denken vaak niet aan alle schoonwerkzaamheden. De taken voor de belangrijkste klussen zijn vaak wel verdeeld, waarbij er een schoonmaakrooster van toepassing is. Denk aan het opruimen en wegbrengen van afval of aan het netjes houden van de keuken. Oog voor detail ontbreekt echter vaak, net als dat de grote schoonmaak achterwege blijft.

We reinigen studentenwoningen van boven naar beneden met een eenmalige schoonmaak. Overigens zorgt deze schoonmaakbeurt ervoor dat de studentenwoning in een betere staat blijft, zodat het risico op achterstallig onderhoud vermindert.

Waarom C-maxi Flyteam voor eenmalige schoonmaak?

C-maxi Flyteam is in Vlaanderen de specialist op het gebied van schoonmaak. Het eenmalig schoonmaken van woningen doen wij met een professionele aanpak tegen een voordelig tarief. We staan in België ook wel bekend als het eliteteam van de schoonmaak. Dat is niet voor niets, want we hebben onze sporen in de schoonmaakbranche verdiend. 

Neem direct contact met ons op

Wilt u een woning eenmalig laten schoonmaken op een grondige en professionele manier door een ervaren eliteschoonmaakteam? Neem vrijblijvend contact met ons of vraag zonder verplichting een offerte aan. C-maxi Flyteam staat in heel België tot uw dienst.

Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches