Schoonmaak na overlijden

Na het verlies van een dierbare is de schoonmaak na het overlijden vaak niet het eerste waar nabestaanden aan denken. Begrijpelijk, want in deze verdrietige periode hebben andere urgente zaken meestal prioriteit, zoals het regelen van een waardig afscheid. De dood van een geliefde brengt een overweldigende hoeveelheid werk met zich mee. Hier komt C-maxi Flyteam in beeld, om u te ondersteunen bij het uitvoeren van de schoonmaak na het overlijden, hoe zwaar de omstandigheden ook zijn.

Schoonmaak na zelfmoord

Een van de meest traumatische gebeurtenissen waarmee nabestaanden geconfronteerd kunnen worden, is zelfmoord. Deze situatie vereist een grondige en professionele schoonmaak. Het reinigen van een plaats delict, waarbij mogelijk menselijke resten en lichaamssappen aanwezig zijn, is te zwaar en riskant voor nabestaanden. Inadequate schoonmaak leidt mogelijk tot infectieziekten zoals HIV, hepatitis B of C en MRSA als er besmet bloed aanwezig is. Speciaal voor dergelijke situaties staat C-maxi Flyteam klaar om snel, vriendelijk, efficiënt en discreet te helpen bij de professionele schoonmaak van een woning na een zelfmoord.

Waar moet u aan denken bij overlijden?

Bij het overlijden van een dierbare komt er veel op nabestaanden af, zoals het regelen van de begrafenis of crematie. Het schoonmaken van de woning wordt vaak uitgesteld, aangezien er al genoeg te doen is rond het afscheid en de verdeling van bezittingen. Pas nadat deze zaken zijn afgehandeld, wordt de woning ontruimd. Bij de ontruiming is het van belang om de woning volledig leeg te maken, zodat deze kan worden teruggegeven aan de verhuurder of klaargemaakt voor verkoop.

In sommige gevallen komt het voor dat een dierbare gedurende langere tijd onopgemerkt overleden in huis heeft gelegen, wat de noodzaak van een grondige schoonmaak met zich meebrengt. Onze specialisten beschikken over de expertise en middelen om de woning volledig te reinigen en weer op orde te brengen, inclusief het verwijderen van geuren. Benieuwd naar de mogelijkheden of direct hulp nodig? Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Hoeveel kost schoonmaak na overlijden?

De kosten voor schoonmaak na overlijden variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de oppervlakte van het gebied dat moet worden schoongemaakt en de huidige status van het huis. Omdat elke situatie uniek is, is het moeilijk om een vaste prijs te bepalen. Om een nauwkeurige prijsopgave te ontvangen voor de schoonmaak na overlijden in uw specifieke situatie raden we daarom aan om contact met ons op te nemen. We bespreken de details en maken indien nodig een afspraak om de omvang van het werk te beoordelen. Op basis hiervan stellen we een maatwerkofferte voor u op.

Schoonmaak na overlijden laten uitvoeren door een professioneel team

We begrijpen dat de periode na een overlijden buitengewoon moeilijk kan zijn, ongeacht uw relatie tot de overleden persoon. Daarom staan wij altijd klaar om u hierbij te ondersteunen. Schoonmaak na overlijden is vaak zwaarder dan verwacht, zowel fysiek als mentaal. Het is onze missie om deze last van uw schouders te nemen. Ons ervaren schoonmaakteam beschikt over de kennis en de juiste middelen om een woning snel, respectvol en grondig te reinigen en te desinfecteren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om uw specifieke wensen te bespreken.

Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches