schoonmaak na overlijden

Ook voor extreme omstandigheden kunt u bouwen op het Flyteam van C-Maxi. Als iemand komt te overlijden, voorbeeld. Dit is dat een zeer treurige en droevige aangelegenheid voor alle betrokkenen. Naast het regelen van de uitvaart en de erfenis, blijft er vaak ook nog een behoorlijke klus openstaan voor de schoonmaak na overlijden. Denk hierbij aan het opruimen van de woning van de overledene. Of een grondige reiniging van de ruimte en/of omgeving waar de persoon in kwestie overleden is, voor de zogenaamde calamiteitenschoonmaak.

 

Andere extreme gevallen kunnen een zwaar verwaarloosde woning zijn, of bijvoorbeeld een pand waar krakers in hebben gezeten. Ook voor het reinigen van locaties waar drugsnaalden en ander bio-chemisch afval aanwezig is, kunt u bij ons terecht.

 

Dergelijke delicate kwesties zijn niet iets wat u zomaar door iemand wilt laten uitvoeren. Liever kiest u voor een ervaren schoonmaakbedrijf met veel ervaring en een werkwijze die gebouwd is op integriteit en betrouwbaarheid. C-Maxi heeft al deze kwaliteiten, waardoor wij een zeer goede keus zijn voor het schoonmaken na overlijden.

 

Ons Flyteam is op afroep beschikbaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Al binnen een paar uur na uw melding kunnen wij ter plekke zijn om u te helpen. Dit doen wij grondig, efficiënt, en in goed overleg met u als klant om aan al uw specifieke wensen en vereisten te voldoen.

 

Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches
Autonatie Group
VP Build
Lidl Belgie
Bam Belgium
CIT BLATAN
BISEX
INFRABEL
Caritas international