OPKUIS NA RENOVATIE

Er zijn veel redenen waarom u kunt besluiten uw kantoor, dokterspraktijk, winkel of andere zakelijke ruimte te verbouwen of renoveren. Zo kan er een uitbreiding zijn geweest, de start van een nieuwe activiteit, of betreft het simpelweg noodzakelijk onderhoud om uw pand in goede staat te houden.

De opkuis na renovatie als het puntje op de ‘i’

Na een dergelijke renovatie herkent u vaak uw zakelijke pand niet meer terug. Dit geldt zowel in positieve als negatieve zin! De renovatie of verbouwing kan weliswaar prachtig uitgevoerd zijn, uw aannemer neemt veelal niet de opkuis na renovatie voor zijn rekening. Dit houdt in dat uw prachtig gerenoveerde pand opgeleverd wordt met de sporen van de verbouwingen nog zichtbaar aanwezig. Dikke lagen stof en puin, vuile vloeren en ramen, cementgruis op tegels, et cetera.

Jarenlange ervaring op bouwplaatsen en met de opleveringsschoonmaak

Dan is het goed te weten dat u altijd terecht kunt bij C-Maxi Flyteam, uw betrouwbare partner voor de opkuis na renovatie. Wij hebben jarenlange ervaring op bouwplaatsen en met de opleveringsschoonmaak. Zo weten wij exact waar wij op moeten letten en werken wij met de beste materialen en technieken om de verbouwingsresten grondig te verwijderen.

Nadat wij geweest zijn en het pand glanzend schoon afgeleverd hebben, kunt u pas echt genieten van de renovatie en klanten en medewerkers vol trots uw verbouwde kantoor, praktijk, winkel of andere zakelijke ruimte tonen. Neem vandaag nog contact op met C-Maxi Flyteam om de mogelijkheden voor opkuis na renovatie te bespreken.

Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches