Brandschade schoonmaken? C-Maxi staat voor u klaar!

  • C-Maxi Flyteam
  • C-Maxi
  • mrt/10/2022

Brandschade opruimen is een intense klus. Dit komt niet alleen doordat brandschade van nature lastig is om schoon te maken, maar ook door de emotionele schade die u geleden heeft door de brand. Afhankelijk van de heftigheid van de brand kunnen wij ons goed voorstellen dat het schoonmaken van brandschade voor u een klus is die te heftig is. Bovendien is schade door een brand, in al zijn vormen, niet iets wat u zomaar even kunt schoonmaken. Dit vereist een specialistische aanpak. Gelukkig kunt u hiervoor terecht bij C-Maxi. Ons team heeft vele jaren ervaring met het opruimen van brandschade en weet exact hoe het deze klus moet aanpakken.

In deze blog gaan wij dieper in op wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om schoonmaken na een brand. Ten eerste vertellen wij u waarom C-Maxi uw beste keuze is voor deze klus. Daarnaast gaan we dieper in op de soorten brandschade die wij voor u kunnen schoonmaken en hoe wij hierbij te werk gaan. Ook laten we u zien of de schoonmaak na een brand vergoed wordt door uw verzekering. Zo weet u waar u aan toe bent als u kiest voor het laten kuisen van brandschade door C-Maxi.

Waarom kiest u voor een schoonmaak na een brand door C-Maxi?

Een brand binnen uw woning is heftig om mee te maken. Per situatie kan de brandschade enorm verschillen. Buiten kijf staat dat deze schade schoongemaakt moet worden. Een brand leidt niet alleen tot materiële schade, maar ook tot emotionele schade. We kunnen ons goed voorstellen dat u niet meteen toe bent aan de schoonmaak na een brand. Toch is het van belang om deze schoonmaak zo snel mogelijk uit te laten voeren. Sommige vormen van brandschade kunnen na verloop van tijd erger worden. Wat de situatie ook is, u kunt bij ons terecht voor een Spoed schoonmaak. 24 uur per dag, 7 dagen in de week staan wij voor u klaar.

Ons schoonmaakbedrijf uit Antwerpen kan u helpen bij brand-, rook- en waterschade. Wij zorgen ervoor dat we u zo snel mogelijk helpen. Afhankelijk van de mate van de brandschade, kunnen wij ervoor zorgen dat een ruimte zo snel mogelijk weer gebruiksklaar is. Bovendien kan een schoonmaak na een brand door C-Maxi een geruststellende werking hebben. Brandschade kan er, in sommige gevallen, heftiger uitzien dan het in werkelijkheid is. Na een schoonmaak door ons team kan een ruimte er weer zo goed als nieuw uitzien. Hierbij maken wij gebruik van specialistische schoonmaakmiddelen, om zo een optimaal resultaat te behalen.

Wat voor brandschade kunnen wij opruimen?

Bij brandschade denkt u wellicht meteen aan de schade die veroorzaakt is door het vuur zelf. In de praktijk blijkt dat er meer elementen zijn die voor schade kunnen zorgen. Een goed voorbeeld hiervan is het roet. Dit kan onaangename zwarte vlekken veroorzaken. Helaas zijn deze zwarte plekken niet zomaar weg te krijgen. Dit vereist een specialistische aanpak. Gelukkig kunt u in dat geval bij C-Maxi terecht. Dankzij onze speciale schoonmaakmiddelen weten we ook dit soort roetvlekken schoon te krijgen.

Naast schade als direct gevolg van de brand, worden er tijdens het blussen van een brand ook middelen ingezet die schade veroorzaken. Een goed voorbeeld hiervan is het water dat gebruikt wordt om de brand mee te blussen. Ook het opruimen van waterschade behoort tot onze specialiteiten. Daarnaast is er het bluspoeder dat schade aan kan richten. Dit poeder is fijn qua structuur. Hierdoor kan het zich door uw hele woning verspreiden via de lucht. Hierbij is het van belang dat deze poeder snel opgeruimd wordt, anders zorgt het voor steeds meer schade. Ook bluspoeder schoonmaken na een brand kunt u aan ons overlaten.

Schoonmaken na een brand: hoe pakken wij dit aan?

Ons team heeft jaren aan ervaring als het gaat om brandschade schoonmaken. Wij beginnen altijd met een inspectie, zodat we een inventarisatie kunnen maken van de schade en hierop gebaseerd de beste aanpak kunnen opstellen. Na het controleren van de veiligheid van diverse leidingen gaan we aan de slag met het opruimen van bijvoorbeeld as en andere soorten puin. We bekijken wat er van uw inboedel wel of niet hersteld kan worden. We verwijderen de geuren en we reinigen diverse oppervlakken zodat onder meer rook en roet weggehaald worden. Ook waterschade kunnen wij schoonmaken.

Wordt de schoonmaak na een brand vergoed door mijn verzekering?

Een brand is een ingrijpende gebeurtenis. De schade kan enorm zijn, maar ook in het geval dat de brandschade relatief meevalt wilt u op een professionele wijze geholpen worden. Toch maken mensen zich zorgen om het prijskaartje. Naast onze aantrekkelijke tarieven is het fijn om te weten dat in de meeste gevallen het schoonmaken na een brand vergoed wordt door de verzekering. Als schoonmaakbedrijf uit Antwerpen staan we voor u klaar, waar u ook woont in België. In overleg met ons kan bekeken worden wat er mogelijk is.

Laat C-Maxi de brandschade schoonmaken

C-Maxi helpt u graag bij de schoonmaak na een brand. Wij zijn een schoonmaakbedrijf uit Antwerpen dat gespecialiseerd is in diverse schoonmaakdiensten. Hierbij kan het gaan om de eenmalige schoonmaak van uw woning, maar ook meer specialistische klussen zoals crime scene cleaning en geurverwijdering kunt u aan ons toevertrouwen.

De schoonmaak na een brand is een intense klus. Niet alleen moet u de brand zelf nog verwerken, maar er kunnen verschillen soorten brandschade zijn ontstaan die allen hun eigen aanpak vereisen. Wij helpen u graag bij dit soort gevallen. U kunt een offerte aanvragen of telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar!