Wat is crime scene cleaning?

  • C-Maxi Flyteam
  • C-Maxi
  • okt/12/2022

Eén van de services waarvoor u C-Maxi kunt inschakelen is crime scene cleaning. Met crime scene cleaning bedoelen we de schoonmaak die plaatsvindt op een plaats delict. Vaak vindt deze crime scene clean up plaats na een moord. Dit is een indringende gebeurtenis die een flinke impact heeft op de omgeving. Ook op fysiek vlak kan het zijn sporen achterlaten. Een professionele opkuis is in dit soort situaties vereist, onder meer omdat een dergelijke calamiteit schoonmaak gepaard gaat met enkele risico’s.

Crime scene cleaning nodig? Onze crime scene cleaners staan voor u klaar. In deze blog vertellen we u meer over waarom u kiest voor een professioneel schoonmaakbedrijf, op welke locaties onze crime scene cleaners u kunnen helpen en waarom wij de beste keuze zijn voor een calamiteiten schoonmaak door heel België.

Waarom kiest u voor calamiteiten schoonmaak in België?

U schakelt ons in als een plaats delict schoongemaakt moet worden. Wij zorgen ervoor dat de originele staat hersteld wordt. Omdat er hierbij sprake is van een moord, zal de schoonmaak plaatsvinden nadat het onderzoek is uitgevoerd. Voor nabestaanden is het te heftig om een plaats delict zelf schoon te maken.

Bovendien kan dit gevaarlijk zijn. Lichaamssappen zoals bloed, urine of slijm kunnen ziekteverwekkers bij zich dragen. Dit geldt voor de zichtbare plekken, maar er zijn ook onzichtbare deeltjes die u kunnen besmetten met ziektes zoals HIV, TBC, herpes, hepatitis C en meer. Onze professionele en ervaren schoonmakers beschikken over de juiste bescherming en middelen om crime scene cleaning voor u uit te kunnen voeren.

Waar kunnen onze crime scene cleaners u helpen?

Crime scene cleaning in Antwerpen of omstreken? Waar u ook woont in België, u kunt ons team inschakelen voor een crime scene clean up. Er zijn diverse plekken die wij voor u kunnen opkuisen. Zo helpen we u als het plaats delict iemands eigen woning is. Maar ook als de moord op een openbare plek heeft plaatsgevonden, kunnen we u helpen met de schoonmaak. Daarnaast kunt u bij ons terecht als een misdaad in de buitenlucht gepleegd is, bijvoorbeeld bij u in de straat.

Crime scene cleaning in Antwerpen en omstreken door C-Maxi

Crime scene cleaning behoort tot onze specialiteiten. Door heel België kunnen we u helpen met onze snelle service. Wij zorgen ervoor dat er niets meer te zien is van de gepleegde misdaad. Dankzij onze grondige schoonmaak zal een plaats delict weer hygiënisch schoon zijn. Onze diepe reiniging en desinfectie gaat gevaarlijke stoffen tegen. Zo wordt blootstelling hieraan voorkomen. Wilt u zo snel mogelijk een calamiteiten schoonmaak laten uitvoeren, dan kunt u via de onderstaande button telefonisch contact met ons opnemen. Voor meer info heeft u hieronder ook de mogelijkheid om een offerte aan te vragen.