Opkuis na overlijden nodig? C-Maxi staat voor u klaar!

  • C-Maxi Flyteam
  • C-Maxi
  • sep/27/2022

In de praktijk zien wij vaak dat de opkuis na een overlijden wordt uitgesteld. Hier hebben wij begrip voor, want het overlijden van een geliefde is een heftige periode vol verdriet. Wij vinden het belangrijk dat u aan uw rouwproces toe kunt komen. Er moet een hoop geregeld worden rondom het overlijden, zeker als het gaat om een directe naaste. Het huis reinigen na een overlijden zal niet op de nummer één plek staan op uw prioriteitenlijstje.

Laat daarom het poetsen na een overlijden over aan C-Maxi. Wij nemen al het opkuiswerk van u over, waarna u zich kunt focussen op het regelen van een waardig afscheid. In deze blog vertellen we u meer over wat de opkuis na een overlijden precies inhoudt en waarom u voor ons kiest. Daarnaast schetsen we de situaties waarin reinigen na een overlijden door een professioneel schoonmaakbedrijf wordt aangeraden.

Wat houdt de opkuis na een overlijden in?

Met de opkuis na een overlijden bedoelen wij alle activiteiten die we voor u uitvoeren met als doel de algehele schoonmaak van een woning. Hierbij betreft het de woning van een overleden persoon. De situatie is iedere keer anders. De ene persoon is vredig in zijn bed gestorven, terwijl er in andere situaties sprake kan zijn van een onopgemerkte dood. Wat de situatie ook is, C-Maxi staat voor u klaar. Grondig een huis reinigen na een overlijden is één van onze specialiteiten. Ons ervaren team beschikt over de juiste middelen voor deze klus. Zij weten precies hoe ze dit moeten aanpakken.

Waarom kiest u voor een trauma reinigingsbedrijf?

Schoonmaken na een overlijden is zowel fysiek als mentaal een zware klus voor nabestaanden. Bovendien kan er sprake zijn geweest van een onopgemerkte dood. Dit gaat gepaard met beelden en geuren waar u liever niet geconfronteerd mee wilt worden. In extreme situaties kan het zelfs gevaarlijk zijn om zelf te poetsen na een overlijden. Als ervaren trauma reinigingsbedrijf staan wij u bij en zorgen we ervoor dat het huis gereinigd en gedesinfecteerd wordt. Wij beschikken hiervoor over de juiste middelen.

In welke situaties is een huis reinigen na een overlijden nodig?

Iedere situatie is anders. Het kan zijn dat iemand vredig thuis is overleden en dat een woning relatief schoon is, maar dat de schoonmaak alsnog fysiek en mentaal te zwaar is voor u. Een eenmalige woning schoonmaak zal in zulke gevallen voldoende zijn.

Helaas komt een onopgemerkte dood ook voor. In zulke gevallen is de overleden persoon dagen, weken of maanden dood voordat hij of zij aangetroffen wordt. Het lichaam verkeert in staat van ontbinding en allerlei lichaamssappen (bijvoorbeeld bloed of ontlasting) kunnen aanwezig zijn. Dit is niet alleen onaangenaam, maar ook potentieel gevaarlijk. Een professionele opkuis na een overlijden is in zulke gevallen vereist. Hiervoor kunt u ons inschakelen.

Poetsen na overlijden door C-Maxi

Een huis reinigen na een overlijden is een klus die u aan ons ervaren trauma reinigingsbedrijf kunt overlaten. Wat de situatie ook is, van een onopgemerkte dood tot aan een zelfmoord, wij helpen u. Standaard schoonmaakmiddelen zijn in zulke situaties niet voldoende. Wij beschikken over de juiste middelen en ons team is ervaren. U kunt via onderstaande buttons 24/7 telefonisch contact met ons opnemen in geval van nood of een offerte aanvragen.