Verzamelwoede laten opkuisen door een professioneel schoonmaakbedrijf

  • C-Maxi Flyteam
  • C-Maxi
  • okt/13/2022

Verzamelwoede opkuisen, ook wel bekend als hoarding schoonmaak, behoort tot de extreme schoonmaakdiensten die wij voor u kunnen uitvoeren. Verzamelwoede is een psychologische aandoening die verregaande gevolgen kan hebben. Hiermee bedoelen we niet alleen de gevolgen op sociaal vlak, maar ook de gevolgen voor de eigen woning zijn vaak ingrijpend.

Verzamelwoede opkuisen is iets wat u het beste kunt overlaten aan een professional. Dat komt niet alleen door de omvang, maar ook door de hygiëne en het risico op ziektes. In deze blog vertellen we u meer over wat u kunt verwachten als wij de gevolgen van verzamelwoede voor u opruimen.

Waar vindt hoarding schoonmaak meestal plaats?

Verzamelwoede opkuisen vindt over het algemeen plaats binnen de eigen woning van degene die aan deze psychologische aandoening lijdt. Het huis of appartement verkeert in een vervallen en vervuilde staat. De situatie is per geval anders. Soms heeft iemand psychologische hulp gezocht en wil hij of zij de woning in ere herstellen, in andere situaties is iemand uit huis gezet of overleden en willen erfgenamen, de gemeente of nieuwe bewoners de verzamelwoede laten opkuisen. In specifieke gevallen kan ook de schuur of opslag door ons opgeruimd worden.

Waarom laat u verzamelwoede aanpakken over aan ons?

Bij een verzamelstoornis ontstaat er een vicieuze cirkel waar mensen niet uit kunnen ontsnappen. Zij blijven maar verzamelen, niets wordt weggegooid. Vaak lijdt ook de persoonlijke hygiëne hieronder. Zo hebben we schrijnende situaties gezien waarbij menselijke uitwerpselen door heel de woning te vinden waren.

Bij dit soort situaties volstaat de normale schoonmaak niet. Leken wordt het helemaal afgeraden om aan de slag te gaan, aangezien hier gezondheidsrisico’s aan kleven. Bovendien kan de omvang enorm zijn. Wilt u verzamelwoede aanpakken, dan kunt u het beste kiezen voor een professioneel schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in extreme en eenmalige diensten. Bij ons Flyteam kunt u terecht voor Spoed schoonmaak. Wij beschikken over voldoende ervaring en de juiste middelen om hoarding schoonmaak uit te voeren.

Verzamelwoede laten opruimen door C-Maxi

Verzamelwoede laat u opkuisen door C-Maxi. Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf uit Antwerpen dat actief is door heel België. Ook voor extreme schoonmaakdiensten kunt u bij ons terecht, waaronder het opkuisen van verzamelwoede. Wij maken de woning voor u leeg, ruimen alles op en zorgen voor een grondige reiniging en desinfectie. Er zal geen spoor meer te zien zijn van de verzamelstoornis van de (voormalige) bewoner. Voor de snelste service kunt u het beste via onderstaande button telefonisch contact met ons opnemen. Benieuwd naar de kosten? U kunt hieronder een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen.