Hoe verwijdert u nicotineaanslag?

  • C-Maxi Flyteam
  • C-Maxi
  • okt/13/2022

Nicotine verwijderen behoort tot de specialiteiten van het C-Maxi Flyteam. Deze vorm van schoonmaak moeten wij geregeld uitvoeren. Alhoewel mensen de laatste jaren steeds minder roken, zijn er nog altijd bijna twee miljoen Belgen die wel eens een sigaretje opsteken. Op plekken waar veel gerookt wordt, kan er nicotineaanslag ontstaan op de muren of plafonds. Wij kunnen zowel nicotine verwijderen van muren als nicotine verwijderen van het plafond. We vertellen u er in deze blog meer over.

Waarom nicotine verwijderen?

Als er binnen een woning geregeld gerookt wordt door één of meer personen, zal dit leiden tot nicotineaanslag en de aanwezigheid van een vervelende nicotine geur. Wellicht overweegt u om uw woning te verkopen of te verhuren. Veel mensen vinden het een groot minpunt als er nicotineaanslag op de muren of het plafond te zien is. Dit verkleint de kans dat u uw woning kunt verkopen of verhuren. In deze situatie is het aan te raden om de nicotine aanslag te laten verwijderen door een professioneel schoonmaakbedrijf. Dat levert het beste eindresultaat op.

Daarnaast is het mogelijk dat u wilt stoppen met roken. De aanslag en geur van de nicotine kan het lastiger maken om te stoppen. Het geeft u het gevoel dat u constant omgeven wordt door rook en sigaretten. Maar het kan ook een vervelende herinnering zijn aan de dagen waarop u veel rookte. Ook in zulke gevallen is het verwijderen van deze aanslag uw beste optie. Ons team heeft meerdere jaren aan ervaring met het uitvoeren van deze eenmalige schoonmaakklus. Wij weten precies hoe we dit aan moeten pakken en beschikken over de juiste middelen voor het opkuisen van nicotine.

Nicotine geur verwijderen

Naast de nicotine aanslag verwijderen is het ook goed mogelijk dat u de nicotine geur wilt laten verwijderen door professionals. Deze geur is schadelijker dan u wellicht zou verwachten. De meer dan 4.000 in sigaretten aanwezige giftige stoffen die tijdens het roken vrijkomen kunnen tot vijf uur lang worden ingeademd door uw niet-rokende medebewoners. Minimaal 70 van deze stoffen veroorzaken kanker, ook bij passief roken. Het verwijderen van de nicotine geur is de beste oplossing om verdere schade te voorkomen.

Nicotine aanslag laten verwijderen door C-Maxi

C-Maxi is een professioneel schoonmaakbedrijf uit Antwerpen dat door heel België actief is. Snelle service is bij ons gegarandeerd. Dankzij een uitgebreid assortiment aan reinigingsmiddelen kunnen we aanslag en geuren tot op moleculair niveau aanpakken. Wij kunnen nicotine verwijderen van muren en nicotine verwijderen van het plafond. Zo ziet uw woning er weer zo goed als nieuw uit. Perfect als u uw woning wilt verkopen of verhuren, maar ook een goed idee als u gaat stoppen met roken en een tweede start wilt maken. Interesse? Gebruik de button hieronder om snel telefonische contact met ons op te nemen. Ook het aanvragen van een offerte is hieronder mogelijk.