Schoonmaak studentenhuizen door C-Maxi

  • C-Maxi Flyteam
  • C-Maxi
  • jan/09/2023

U kunt bij C-Maxi terecht voor de opkuis van studentenhuizen. Per studentenhuis kan het flink verschillen hoe het met de hygiëne gesteld is. Zo komen er de laatste tijd steeds vaker berichten voorbij in de media over de uitbraak van schurft in studentenhuizen. Dat wilt u het liefste voorkomen. Een studentenkot laten kuisen is daarom geen overbodige luxe. Ons professionele schoonmaakteam helpt u graag. U hebt meerdere opties, bijvoorbeeld de schoonmaak van een studentenkamer, het gehele studentenkot laten opkuisen of een opleveringsschoonmaak van een studentenhuis.

Eenmalige studentenkot opkuis

Het is mogelijk om een eenmalige schoonmaak van studentenhuizen door ons team uit te laten voeren. Hierbij gaat het om een grondige reiniging. U bepaalt zelf wat er gereinigd moet worden. U kunt het gehele studentenkot laten kuisen, maar ook alleen de studentenkamers of de gemeenschappelijke ruimtes. Het moment van schoonmaak kunt u zelf bepalen. Zo kan bijvoorbeeld voor een opkuis gekozen worden als een student zijn of haar kamer verlaat en een andere student de kamer gaat huren.

Opleveringsschoonmaak studentenhuis

Studentenkamers wisselen geregeld van huurder. Een student heeft de kamer niet meer nodig omdat hij of zij is afgestuurd, in een andere stad gaat studeren of omdat de student een eigen huis heeft gekocht. In dat geval wordt de kamer aan een andere student verhuurd. Een eenmalige schoonmaak is ideaal om een perfecte oplevering te garanderen. Een opleveringsschoonmaak van een studentenhuis is ook een aanrader als u als eigenaar het pand wil verkopen. Een grondige reiniging laat het studentenkot er als nieuw uitzien. Dat vergroot de kansen op een succesvolle verkoop.

De voordelen van een schoonmaak van studentenhuizen

Schurft duikt de laatste tijd steeds vaker op in studentenwijken. De opkuis van een studentenhuis kan dergelijke problemen voorkomen. Wij garanderen een grondige reiniging. Hierdoor is uw pand schoner dan ooit tevoren. U bepaalt zelf wat schoongemaakt moet worden, van het gehele studentenkot tot aan een specifieke studentenkamer. Een schoon studentenhuis vergroot de kans op het aantrekken van nieuwe huurders of kopers, mocht u het pand willen verkopen.

Studentenkot laten kuisen door C-Maxi

Zoals u hebt kunnen lezen, gaat de schoonmaak van studentenhuizen met meerdere voordelen gepaard. Bovendien hebt u bij ons de keuze uit meerdere soorten werkzaamheden, van een eenmalige schoonmaak tot aan een opleveringsschoonmaak van een studentenhuis. Wij zijn in Antwerpen gevestigd, maar ons schoonmaakbedrijf helpt klanten door heel België. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag via de button hieronder een gratis offerte aan of neem telefonisch contact met ons op.