Professioneel Schoonmaakbedrijf in Brasschaat

Als u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Brasschaat voor verschillende schoonmaakdiensten, dan zit u goed bij C-Maxi Schoonmaakbedrijf. Schoonmaken is onze specialiteit. Hier helpen wij u bij door heel België. Er is geen klus die wij niet voor u kunnen uitvoeren. Zelfs extreme schoonmaak behoort bij ons tot de mogelijkheden. Maar ook voor een eenmalige schoonmaak van uw woning kunt u bij ons terecht. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor spoedgevallen. Onze 24/7 noodgeval schoonmaak service staat altijd voor u klaar. Ook in Brasschaat kunnen we u van dienst zijn. Hieronder vertellen we u meer over de diensten die we u aan kunnen bieden.

.

 

eenmalige schoonmaak

24/7 schoonmaak

Een noodgeval komt altijd onverwachts. Er kan iets gebeuren waar geen rekening mee werd gehouden, maar wat wel een grondige schoonmaak vereist. In zulke gevallen kunt u gebruik maken van onze 24/7 schoonmaak services. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar om de klus te klaren. Gaat het hierbij om noodgevallen, dan zorgen wij dat wij zo snel mogelijk op locatie zijn. 24/7 schoonmaak kan nodig zijn in heftige situaties. Hier kunnen wij goed mee omgaan.

Bij ons kunt u terecht voor de schoonmaak na een overlijden of het opkuisen na een moord. Ons poetsbedrijf levert altijd een grondig resultaat af, wat de situatie ook is. Zo kunt u bijvoorbeeld ook gebruik maken van de 24/7 service als er sprake is van waterschade, brandschade of als bluspoeder verwijderd moet worden. Daarnaast kunnen wij een omgeving grondig reinigen in het geval van een corona besmetting. Voor allerlei vormen van speciale schoonmaak zit u bij ons goed. Zelfs voor het verwijderen van duivenpoep kunt u kiezen voor onze diensten. Als poetsbedrijf leveren wij hierbij altijd een eindresultaat waar u 100% tevreden over zult zijn.

Schoonmaakdiensten

Als poetsbedrijf bieden wij u schoonmaakdiensten in allerlei soorten en maten aan. Deze eenmalige diensten leveren wij voornamelijk in en rondom uw woning. Maar ook parkeergarage schoonmaak behoort tot deze categorie. Bij ons kunt u onder meer kiezen voor een eenmalige schoonmaak van uw woning of appartement. Gaat u verhuizen of gaat u een woning renoveren, dan kunt u gebruik maken van onze opleveringsschoonmaak.

Ook voor een huis ontruiming of reiniging en desinfectie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij poetsen uw huis grondig schoon, zodat uw woning zo snel mogelijk weer op orde is. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het verwijderen van olievlekken en de schoonmaak na zandstralen & luchtgommen. Naast deze eenmalige schoonmaakdiensten, zijn er nog diverse andere specialistische diensten waarvoor u bij ons terecht kunt

Extreme schoonmaak

In situaties waar normaal poetsen niet volstaat, is extreme schoonmaak de enige oplossing. Extreme schoonmaak wordt ingezet als de situatie ernaar vraagt. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het opkuisen van een plaats delict. Zowel zichtbare als onzichtbare sporen kunnen ziekteverwekkers bij zich dragen. Grondig schoonmaken is daarom van essentieel belang. Hierbij maken wij gebruik van personeel dat getraind is in het reinigen van afval dat te vinden is op een plaats delict. Wij gaan grondig te werk, inclusief beschermende kleding voor ons personeel. Zo weten we zeker dat de schoonmaak veilig en verantwoord uitgevoerd wordt.

Naast het schoonmaken van een plaats delict zijn er nog diverse andere situaties die een extreme schoonmaak vereisen. Goede voorbeelden hiervan zijn het desinfecteren van een omgeving in het geval van een infectieziekte of het verwijderen van hardnekkige geuren of rooklucht. U kunt ons ook inschakelen voor het reinigen van de woning of opslagruimte van iemand met een verzamelstoornis (hoarding). In dit soort omgevingen is vaak al jaren niet meer schoongemaakt. Hierdoor zijn onze extreme schoonmaak diensten de beste oplossing.

Bouw schoonmaak

In de bouw ontkomt u simpelweg niet aan afval. Dankzij onze grondige bouw schoonmaak kunt u veiliger en efficiënter aan de slag op uw werkplaats. Wij ruimen grondig op en brengen het afval weg. Dit kunnen wij tijdens de werkzaamheden doen, zodat de bouwplaats schoner en veiliger is als u aan het werk gaat. Ook na het afronden van een project kunnen wij voor u schoonmaken. Daarnaast kunnen wij de units op de bouwplaats netjes houden. Tot slot is ook opkuis na een renovatie één van de mogelijkheden waarvoor u kunt kiezen als u kiest voor C-Maxi Schoonmaakbedrijf in Brasschaat.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Zoals u hierboven hebt kunnen lezen, bieden wij u een enorm aantal schoonmaakdiensten aan. Als u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Brasschaat, zijn wij een uitstekende keuze. Van eenmalige schoonmaakdiensten tot aan bouwschoonmaak, van 24/7 schoonmaak noodgevallen tot aan extreme schoonmaak: u kunt altijd bij ons poetsbedrijf terecht. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt via onze website eenvoudig contact met ons opnemen of een gratis offerte aanvragen.

Vraag een offerte aan!

Bel direct! 24/7 beschikbaar

offerte aanvraag

Heeft u nog vragen?
Stuur ons uw vraag en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.