Reiniging Coronavirus: C-Maxi voor professionele reiniging en desinfectie!

  • admin
  • Medewerker C-Maxi
  • mrt/23/2020

Uw betrouwbare partner voor ziektepreventie en reiniging Coronavirus

24/7 inzetbaar!

Bel nu op: 0470 63 63 11

De laatste weken hebben veel bezorgde klanten contact met ons opgenomen om erachter te komen hoe wij met het Corona-virus, oftewel COVID-19, omgaan. Zeker nu er steeds meer ziektegevallen in België bij lijken te komen, vinden wij het belangrijk om eenieder goed te informeren over de (preventieve) mogelijkheden en activiteiten van C-Maxi om verspreiding op uw kantoor of locatie zo goed mogelijk te voorkomen.

Als eerste is het goed om te weten dat wij als C-Maxi een speciale tak schoonmakers opgeleid hebben voor dergelijke gevallen, waar een zeer besmettelijke ziekte rondwaart. Om te voorkomen dat ook op uw afdeling, kantoor of ruimte besmetting optreedt, kunnen wij dit zeer grondig schoonmaken en adequaat ontsmetten.

Onze werkwijze is simpel, maar effectief. Wij beginnen met een grondige schoonmaak, waarbij eventueel reeds aanwezige ziektekiemen verwijderd worden. Vervolgens komen wij iedere dag in de vroege ochtend terug om opnieuw te ontsmetten. Dit blijven wij doen totdat het niet langer nodig is of tot op het moment dat u besluit niet langer gebruik te willen maken van deze werkzaamheden.

Daarnaast hecht al ons personeel veel waarde aan een goede hygiëne en volgen wij nauw de richtlijnen van de overheid. Onze schoonmakers komen nooit ziek naar het werk en zullen regel-matig hun handen wassen met desinfecterend middel. Ook hun kleding en werkbenodigdheden worden dagelijks gereinigd. Zo trachten wij ons steentje bij te dragen aan het voorkomen van een verdere verspreiding. Voor reiniging Coronavirus bent u dus aan het goed adres.

Mocht u hier nog vragen over hebben, staat het u altijd vrij om contact met ons op te nemen. Wij staan 24/7 paraat!

Lees meer op:

www.c-maxiflyteam.be/24-7-calimiteiten/ 

www.c-maxi.be