Grondige opkuis appartement

  • C-Maxi flyteam
  • Flyteam schoonmaakbedrijf
  • apr/12/2021

Een opgeruimd huis met C-Maxi

Wij komen op veel plekken en durven wel te zeggen dat we al veel gezien hebben, als het aankomt op schoonmaak opkuis. Toch komen er af en toe nog opdrachten voorbij waar wij zelfs wat van terugdeinzen. Zo ook de ontruiming en opkuis die wij onlangs verzorgd hebben voor een zwaar vervuilde woning. Bij aankomst bleek al snel dat de vorige bewoners het zeker niet zo nauw namen met de hygiëne – dat is nog voorzichtig uitgedrukt.

 Het is onvoorstelbaar om te zien in welke omstandigheden sommige mensen blijkbaar kunnen leven, en het gebrek aan respect en schaamte wat blijkt uit een oplevering in dergelijke staat. Zo vonden we de complete vuile vaat van de afgelopen maand terug in een zeer smerige badkuip, lagen overal afval en etensresten, en vonden wij een kapot matras halverwege de trap.

Waar deze woning voor onze aankomst nog als compleet onbewoonbaar bestempeld zou zijn, hebben onze hardwerkende schoonmakers er in slechts drie dagen voor gezorgd dat het weer teruggebracht werd – voor zover mogelijk – naar de oorspronkelijke staat. Volledig leeggeruimd en opgekuist werd langzaam weer zichtbaar dat dit echt een hele mooie woning is. Hopelijk hebben de volgende bewoners er meer plezier van en behandelen ze de ruimtes met de respect die deze verdienen!

C-Maxi Flyteam schoonmaakbedrijf actief voor heel België. Sterk in opkuis van u woning of appartement.