Voor uw professionele schoonmaak in Gent

Ontdek de vele mogelijkheden van C-Maxi Flyteam in Gent. Wij zijn uw betrouwbare partner voor een nette en hygiënische omgeving. Of u nu een eenmalige grote schoonmaak nodig heeft of gespecialiseerde reiniging, wij staan 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  • Ervaringsrijk schoonmaakteam
  • Altijd bereikbaar, dag en nacht
  • Uiteenlopende schoonmaakoplossingen
  • Specialist in dieptereiniging en schoonmaak op bouwplaatsen

Vraag een offerte aan!  Bel direct! 24/7 beschikbaar

.

eenmalige schoonmaak

24/7 bereikbaar

Bij C-Maxi Flyteam in Gent garanderen we 24/7 bereikbaarheid, elke dag van de week. Ons gedreven team zorgt voor een schone en aangename ruimte waarin u zich comfortabel voelt.

Meer over onze schoonmaakdiensten

Bij C-Maxi Flyteam bieden we diverse schoonmaakdiensten aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opfrissen van woningen en appartementen, opleveringsschoonmaak, ontruiming en reiniging van woningen, het verwijderen van olie- en vetvlekken, en nazorg na zandstralen & luchtgommen. Ook in uitdagende situaties zijn we er voor u met diensten als reiniging na ongevallen of misdrijven, hulp bij waterschade of brandschade 24/7, desinfectie bij ziekte-uitbraken en het tegengaan van vogeloverlast. We streven naar een zorgvuldige afwerking waar u enthousiast over zult zijn.

Zelfs voor extreme schoonmaak

Daar waar reguliere schoonmaak ophoudt, gaat onze dieptereiniging verder. We zorgen voor het grondig schoonmaken van complexe situaties, het elimineren van ziekteverwekkers en het aanpakken van hardnekkige geur- of rookproblemen. Het schoonmaken van ruimtes met verzamelproblemen valt ook onder onze expertise.

Bouw schoonmaak

Realiseer een veilige en efficiënte werkplek met onze schoonmaakdiensten voor bouwplaatsen. We zorgen voor het opruimen van bouwafval en het netjes houden van de werkplaats, zowel tijdens als na de bouwwerkzaamheden.

Benieuwd naar onze aanpak?

Ontdek de variëteit aan schoonmaakoplossingen in Gent, van eenmalige schoonmaak tot schoonmaak op bouwplaatsen en 24/7 noodhulp. Vraag nu meer informatie aan via onze website of vraag een gratis offerte aan.

Vraag een offerte aan!

Bel direct! 24/7 beschikbaar

offerte aanvraag

Heeft u nog vragen?
Stuur ons uw vraag en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.