Professioneel schoonmaakbedrijf in Hasselt

C-Maxi Flyteam in Hasselt is een professioneel schoonmaakbedrijf dat verschillende diensten aanbiedt, waaronder extreme schoonmaak en eenmalige woningreiniging. We bieden ook een 24/7 noodgeval schoonmaak service. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  • Professioneel schoonmaakbedrijf
  • 24/7 bereikbaar
  • Inzetbaar voor diverse schoonmaakdiensten
  • Ook voor extreme schoonmaak en bouw schoonmaak

Vraag een offerte aan!  Bel direct! 24/7 beschikbaar

.

eenmalige schoonmaak

24/7 bereikbaar

C-Maxi Flyteam is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ons team zorgt dag en nacht voor een uitstekend eindresultaat waar u volledig tevreden mee zult zijn.

Meer over onze schoonmaakdiensten

Ons schoonmaakbedrijf biedt een breed scala aan schoonmaakdiensten, waaronder de eenmalige schoonmaak van woningen en appartementen, opleveringsschoonmaak, huis ontruiming en reiniging, verwijderen van olievlekken en schoonmaak na zandstralen & luchtgommen. We bieden ook specialistische diensten zoals schoonmaak na overlijden of moord, 24/7 service voor waterschade en brandschade en verwijdering van duivenpoep. We garanderen altijd een grondig resultaat waar u tevreden mee zult zijn.

Extreme schoonmaak

Extreme schoonmaak is een essentiële oplossing voor situaties waar normaal poetsen niet voldoende is. Dit omvat het opkuisen van plaats delicten en het verwijderen van zichtbare en onzichtbare ziekteverwekkers. Daarnaast bieden we ook diensten aan zoals desinfectie bij infectieziekten, het verwijderen van hardnekkige geuren of rooklucht, evenals het reinigen van woningen met verzamelstoornissen.

Bouw schoonmaak

We bieden grondige bouw schoonmaakdiensten aan om uw werkplaats veiliger en efficiënter te maken. We ruimen het bouwafval op tijdens de werkzaamheden én na het afronden van een project. We kunnen ook de units op de bouwplaats netjes houden en opkuisen na een renovatie.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij bieden een breed scala aan schoonmaakdiensten in Hasselt, waaronder eenmalige schoonmaak, bouwschoonmaak en 24/7 noodgevallen. Neem contact met ons op via onze website voor meer informatie of een gratis offerte.

Vraag een offerte aan!

Bel direct! 24/7 beschikbaar

offerte aanvraag

Heeft u nog vragen?
Stuur ons uw vraag en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.