Verzamelstoornis of hoarding

Voorheen een vrij onzichtbaar probleem, maar nu eentje die steeds vaker in de spotlights komt te staan. Met dank aan talloze tv-programma’s en verhalen over huizen waarin soms wel tientallen jaren iemand met een verzamelstoornis of zogenaamd hoarding probleem gewoond heeft.

Een enorme opkuis 

Iemand met zo’n probleem beseft vaak niet hoe ver zij of hij doorslaat in een verzameldrang. Daarbij stapelen spullen en afval op in de woning, totdat er uiteindelijk geen doorkomen meer aan is en alle kamers propvol staan.

Helaas ziet de hoarder zelf het probleem vaak niet in en is hier uitgebreide psychologische hulp voor nodig. Weer in andere gevallen komt zo’n persoon helaas te overlijden voor er iets aan de woning gedaan kan worden. Dan komt het probleem van het opruimen bij de erfgenamen te liggen.

Flyteam opkuis en schoonmaakbedrijf is de simpele oplossing

Maak het probleem niet groter dan dat het al is. Kies voor de simpelste oplossing om een woning weer toegankelijk en bewoonbaar te maken – en schakel een ervaren schoonmaakbedrijf in met veel expertise in het omgaan met dergelijke verzamelstoornissen en hoarding problematiek. Niet alleen ruimen wij effectief en doelgericht op, wij doen dit ook met een menselijke insteek – en voldoende aandacht voor de gevoelens van de betrokken persoon of personen.

Maak kennis met het Flyteam van C-Maxi, een team van ervaren en betrokken schoonmakers dat snel en flexibel inzetbaar is in de brede regio Antwerpen. In overleg bepalen wij de geschikte aanpak en het beste moment, waarop wij u volledig zullen ontzorgen. Van de selectie en afvoer van spullen tot aan een grondige schoonmaak als alles weer leeg is, wij nemen het graag op ons.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches