Verwijderen van olievlekken

Op plekken waar veel auto’s of andere voertuigen rijden en stilstaan, is het onvermijdelijk dat olievlekken verwijderd moeten worden. Immers zijn dit de plaatsen waar regelmatig olie op de vloer gemorst wordt. Garages zijn hier het beste voorbeeld van, maar ook op andere soorten werkplaatsen en parkings is olieplekken verwijderen een must. Olievlekken zien er niet alleen vies uit, maar deze vlekken zorgen voor nare geurtjes en kunnen uw werkvloer op een negatieve manier aantasten. Ingedroogde olievlekken verwijderen is daarom aan te raden.

Of het nu gaat om olievlekken verwijderen op beton of olievlekken verwijderen van een oprit, voor deze taak bent u bij ons aan het juiste adres. C-Maxi toont u dat het weghalen van olievlekken geen onmogelijke klus blijkt te zijn. Normale schoonmaakspullen zijn niet bestand tegen olie. Dit is een specialistische klus die een op maat gemaakte aanpak nodig heeft. Wij gebruiken hierbij onze eigen speciale materialen en middelen. Laat daarom ons team uw olievlekken opkuisen.

Veel ervaring met ingedroogde olievlekken verwijderen

Olie verwijderen behoort tot de specialiteiten van ons schoonmaakteam. Wij kunnen voor de meest extreme situaties ingeschakeld worden, van de opkuis van een plaats delict tot aan desinfectie bij infectieziektes. Ook op het gebied van olie verwijderen uit vloeren behalen wij een hoog succesratio.

Het meest lastige aan ingedroogde olievlekken verwijderen is dat dit een proces is dat veel tijd in beslag neemt. Olie is een vloeistof die diep in de grond kan trekken, soms tot wel 7 centimeter diep. Dergelijke diepe vlekken kunnen alleen verwijderd worden door dezelfde handelingen meerdere keren opeenvolgend te verrichten. Dit doen wij net zo lang totdat er een resultaat zichtbaar is.

Waarom olievlekken geheel verwijderen soms onmogelijk is

Ondanks ons hoge succesratio, is het helaas niet altijd mogelijk om deze vlekken compleet te verwijderen. Ook al zetten wij al onze middelen en materialen van een hoge kwaliteit in, olie leidt al snel tot aantasting van de vloer. Hierdoor blijven er sporen achter. Het is daarom belangrijk dat u ons zo snel mogelijk inschakelt in het geval van flinke olievlekken. U kunt bij C-Maxi terecht voor 24/7 schoonmaak.

Olievlekken verwijderen van beton of uw oprit? Wij helpen u!

Waar de olievlek zich ook bevindt, ons team helpt u graag om deze hardnekkige vlekken te verwijderen. Alhoewel 100% succes niet gegarandeerd kan worden door de grote kans op aantasting van de ondergrond, weten wij alsnog een hoog succesratio te behalen. Sowieso zal uw vloer er een stuk beter uitzien na onze behandeling. Benieuwd naar wat C- Maxi voor uw garage, werkplaats of parking kan betekenen? Neem contact op of vraag een offerte aan.

Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches