Verwijderen van olievlekken

Het verwijderen van olievlekken uit vloeren is inmiddels zo’n veelgezochte activiteit geworden, dat wij hier graag wat extra aandacht aan besteden. Op plekken waar veel auto’s of andere voertuigen rijden en stilstaan, is het onvermijdelijk dat er regelmatig olie op de vloer gemorst wordt. Denk hierbij aan garages, maar ook aan andere soorten werkplaatsen en parkings.

Met reguliere schoonmaakwerkzaamheden zal het onmogelijk blijken om deze vlekken uit de vloer te krijgen. Vaak wordt deze klus dan ook al op voorhand opgegeven als zijnde onmogelijk. Dan is het extra goed te weten dat er wel degelijk mogelijkheden zijn voor het verwijderen van olievlekken.

Tot wel 80 procent verwijderd
C-Maxi heeft hier veel ervaring mee. Zo hebben wij tot nu toe een succesratio van 80 procent gehaald voor het verwijderen van olie uit vloeren. Wel dient men te beseffen dat dit een proces is waar behoorlijk wat tijd overheen kan gaan. Zo kan olie heel diep in de grond gaan zitten, soms tot wel 7 centimeter diep. Om dit goed te kunnen verwijderen, dienen dezelfde handelingen meerdere keren verricht te worden tot er resultaat zichtbaar is.

Ondanks onze uitstekende middelen en materialen, is het onvermijdelijk dat er sporen achterblijven. Olie laat immers altijd schade achter op de vloer. Het goedje tast de materialen van de vloer zodanig aan dat er altijd iets zichtbaar blijft.

Laat uw vloer er netter uitzien
Wij kunnen dan ook niet beloven dat we over kunnen gaan tot een volledige verwijdering van olievlekken. Wat we wel garanderen is dat we uw vloer er een stuk beter uit kunnen laten zien. Daar zorgen onze werknemers wel voor. Benieuwd naar wat C-Maxi voor uw garage, werkplaats of parking kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches