Toiletroomservice

Zit u regelmatig wanhopig naar uw toiletruimtes te kijken, die zelfs na een grondige schoonmaak binnen mum van tijd weer vuil lijken? Wordt u ongelukkig van de geur die u tegemoet komt zodra u de deur van uw toiletruimtes opentrekt? Zodra u signalen ontvangt dat uw klanten en medewerkers uw wc’s als onfris beschouwen, is het hoog tijd om actie te ondernemen. Er zijn immers maar weinig dingen die zo slecht zijn voor het moraal als een vuil toilet.

Gelukkig kunt u bij C-Maxi kiezen voor een volledige toiletroomservice. Daarbij spreken wij met u af hoe vaak wij langskomen om uw toiletten schoon te maken. Dit kan eenmaal per dag zijn, maar ook meerdere keren per dag – maar net wat u wenst, afhankelijk van hoe intensief uw toiletten gebruikt worden.

Wij maken de toiletten, urinoirs, wasbakken, spiegels en vloer nauwgezet schoon met fris ruikende en desinfecterende schoonmaakmiddelen. Ook vullen wij het toiletpapier en de handdoeken aan en vullen we de zeepdispensers bij – middelen die wij desgewenst ook voor u kunnen leveren. Zo hoeft u hier nooit meer over na te denken en bent u zich verzekerd van een schoon toiletroom.

Kies voor de WC dames en WC mannen van C-Maxi!

Een prettige toiletervaring kan veel doen om mensen zich prettig te laten voelen. Of het nu voor een feest bij u thuis of op kantoor is, of voor een winkel of (grootschalig) evenement. Zodra de wc-omgeving schoon en goed bevoorraad is, zal men al snel gunstig gestemd worden. En wat is nu luxer dan een eigen wc-dame, die continu aanwezig is om de wc schoon te houden?

Via C-Maxi Flyteam kunt u snel en voordelig een wc-dame inhuren. Deze zal ter plekke aanwezig zijn om de toiletruimtes schoon te houden en ervoor te zorgen dat deze van voldoende zeep en toiletpapier voorzien is. Daarbij doet het er niet toe of het een feestje voor enkele tientallen mensen betreft, of een festival waar duizenden op afkomen. Met een wc-dame zult u gegarandeerd positieve reacties krijgen.

Bespreek vandaag nog uw toiletroomservice

Neem contact op om ook uw toiletroomservice te bespreken. C-Maxi – uw schoonmaakbedrijf uit Antwerpen, actief in heel België.

 

Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches
Autonatie Group
VP Build
Lidl Belgie
Bam Belgium
CIT BLATAN
BISEX
INFRABEL
Caritas international