Straatmeubilair reiniging

Weinig dingen worden zo snel zo vuil als uw straatmeubilair. Dit is weinig verbazend. Straatmeubilair wordt immers constant blootgesteld aan de invloeden van het weer en de omgeving. Na een paar fikse regenbuien en windstoten zal er al wat groenige of bruinige verkleuring zichtbaar zijn, terwijl gebruikers ook hun letterlijke sporen achterlaten.

C-Maxi begrijpt dat uw straatmeubilair iets zegt over uw hang naar kwaliteit. Als de buitenruimten er netjes en goed verzorgd uitzien, zullen uw klanten, medewerkers of andere belanghebbenden hier veel waarde aan hechten. Daarom doen wij dit ook!

Wij kunnen op regelmatige basis bij u langskomen voor uw straatmeubilair reiniging. Hier gebruiken wij de beste schoonmaakmiddelen en accessoires voor, zodat het beste resultaat in zo kort mogelijke tijd behaald wordt. Dit ziet u als u uit het raam naar buiten kijkt – én voelt u in de portemonnee. Efficiënt, voordelig en nauwkeurig. Dat is waar C-Maxi voor staat.

C-Maxi schoonmaakbedrijf inzetten voor uw straatmeubilair reiniging

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met C-Maxi. Ook voor éénmalige opdrachten staat ons schoonmaakbedrijf voor u klaar!

 

Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches
Autonatie Group
VP Build
Lidl Belgie
Bam Belgium
CIT BLATAN
BISEX
INFRABEL
Caritas international