Hét professionele schoonmaakbedrijf in Brugge

Ontdek de uitgebreide schoonmaakdiensten van C-Maxi Flyteam in Brugge, uw betrouwbare partner voor een frisse en hygiënische omgeving. Of het nu om een eenmalige grote schoonmaak gaat of om gespecialiseerde reiniging, wij staan 24/7 voor u klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  • Deskundig schoonmaakteam
  • Altijd bereikbaar, dag en nacht
  • Omvangrijke schoonmaakoplossingen
  • Specialist in dieptereiniging en bouwplaats schoonmaak

Vraag een offerte aan!  Bel direct! 24/7 beschikbaar

eenmalige schoonmaak

24/7 bereikbaar

Bij C-Maxi Flyteam zijn we 24/7 bereikbaar. Dus ook in de nacht en in het weekend. Onze professionele schoonmakers gaan niet weg voordat de ruimte weer schoon en aangenaam is.

Onze schoonmaakdiensten

Bij C-Maxi Flyteam bieden we diverse schoonmaakdiensten aan, zoals het opfrissen van huizen en appartementen, opleveringsschoonmaak, ontruiming en reiniging van woningen, het verwijderen van olie- en vetvlekken, en nazorg na zandstralen & luchtgommen. Ook in uitdagende situaties staan we voor u klaar met diensten als reiniging na ongevallen of misdrijven, hulp bij waterschade of brandschade 24/7, desinfectie bij ziekte-uitbraken en het aanpakken van vogeloverlast. We streven naar een zorgvuldige afwerking waar u tevreden over zult zijn.

Extreme schoonmaak

Waar normale schoonmaak wellicht tekortschiet, gaat onze dieptereiniging verder. We zorgen voor een grondige reiniging van complexe situaties, het elimineren van ziekteverwekkers en het behandelen van hardnekkige geur- of rookproblemen. Ook het schoonmaken van ruimtes met verzamelproblemen behoort tot onze expertise.

Bouw schoonmaak

Creëer een veilige en efficiënte werkomgeving met onze bouwplaats schoonmaakdiensten. We zorgen voor het opruimen van bouwafval en het ordelijk houden van de werkplaats, zowel tijdens als na de werkzaamheden.

Benieuwd naar onze aanpak?

Ontdek de veelzijdige schoonmaakmogelijkheden in Brugge, van eenmalige schoonmaak tot bouwplaats schoonmaak en 24/7 noodhulp. Vraag nu meer informatie aan via onze website of vraag een gratis offerte aan.

Vraag een offerte aan!

Bel direct! 24/7 beschikbaar

offerte aanvraag

Heeft u nog vragen?
Stuur ons uw vraag en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.