Betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Antwerpen

C-Maxi Flyteam in Antwerpen is uw go-to schoonmaakpartner voor uiteenlopende schoonmaakdiensten. Van diepgaande reiniging tot eenmalige schoonmaakacties. Met onze 24/7 noodgeval schoonmaakservice staan we altijd paraat. Ontdek meer door contact met ons op te nemen.

  • Deskundig schoonmaakbedrijf
  • Altijd bereikbaar
  • Aanbod van diverse schoonmaakdiensten
  • Specialist in extreme schoonmaak en bouwsite-reiniging

Vraag een offerte aan!  Bel direct! 24/7 beschikbaar

eenmalige schoonmaak

Dag en nacht bereikbaar

C-Maxi Flyteam is uw betrouwbare partner, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Onze ploeg streeft naar een vlekkeloos eindresultaat, voor tevredenheid van begin tot eind.

Onze schoonmaakdiensten

Onze reinigingsspecialisten bieden een breed scala aan diensten: eenmalige schoonmaak van huizen en appartementen, opleveringsschoonmaak, ontruiming en reiniging van panden, olievlekverwijdering, en schoonmaak na zandstralen & luchtgommen. Daarnaast bieden we gespecialiseerde diensten, zoals schoonmaak na een tragisch voorval, 24/7 hulp bij waterschade en brandschade, desinfectie bij virusuitbraken en verwijdering van vogeloverlast. We garanderen een grondige aanpak voor een schone, frisse ruimte.

Ook voor extreme schoonmaak

Voor situaties waar standaard schoonmaak geen oplossing biedt, bieden we grondige schoonmaakdiensten aan. We pakken uitdagingen aan, zoals het reinigen van plaatsen delicten, het elimineren van zichtbare en onzichtbare ziekteverwekkers, desinfectie bij infectieziekten, het verwijderen van hardnekkige geuren of rooklucht, en het reinigen van woningen bij hoarding problematiek.

Bouw schoonmaak

We bieden uitgebreide reinigingsdiensten om uw bouwlocatie veilig en ordelijk te houden. Tijdige verwijdering van bouwafval tijdens de werkzaamheden en na de voltooiing van het project, evenals het onderhouden en reinigen van units op de bouwplaats na een renovatie.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Nieuwsgierig naar onze veelzijdige schoonmaakdiensten in Antwerpen, waaronder eenmalige schoonmaak, bouwterrein reiniging en 24/7 noodgeval hulp? Neem contact met ons op via onze website voor meer informatie of vraag een gratis offerte aan.

Vraag een offerte aan!

Bel direct! 24/7 beschikbaar

offerte aanvraag

Heeft u nog vragen?
Stuur ons uw vraag en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.