Schoonmaak Pakket

Bij C-Maxi schoonmaakbedrijf zit u niet vast aan een vast contract, dat vereist dat u bepaalde werkzaamheden bij ons afneemt. Sterker nog, het is bij ons mogelijk om precies in te delen welke diensten u wel en niet wenst. Zo kiest u uit ons palet aan schoonmaakwerkzaamheden waar u behoefte aan heeft.

Wilt u dat wij ook de raamassen schoonmaken, of niet? Leveren wij de schoonmaakspullen, of wilt u dat wij hierin voorzien? Maken wij uw toiletten schoon, en zo ja, leveren wij dan ook het wc-papier en de handzeep? Is het wenselijk dat wij bovenop de reguliere schoonmaak ieder jaar in de lente een grote voorjaarsschoonmaak uitvoeren?

Zo krijgt u enkel en alleen waar u echt behoefte aan heeft. Dit maakt het in nagenoeg alle gevallen voordeliger dan een vast, niet-flexibel contract waar u bij andere schoonmaakbedrijven mee te maken kunt hebben. Zelf de schoonmaak indelen zoals u dat wenst, zonder vast te zitten aan bepaalde elementen. Kies zelf uw schoonmaak pakket. Dat is de flexibiliteit die u van C-Maxi, een ervaren schoonmaakbedrijf uit Antwerpen, kunt verwachten.

Extra informatie
C-Maxi heeft zich als schoonmaakbedrijf verder gespecialiseerd in de schoonmaak voor (nieuw)bouw, of schoonmaak voor oplevering. Daarnaast bieden wij ons aan voor éénmalige schoonmaakopdrachten. Alhoewel wij afkomstig zijn uit Antwerpen, kunt u ons ook inhuren voor schoonmaakopdrachten in de regio’s Mechelen, Gent en Brussel. Naast onze specialiteit in de bouwschoonmaak voeren wij ook geregeld schoonmaakwerkzaamheden uit in de horeca, voor kantoren en bij evenementen.

Begin uw schoonmaak pakket samen te stellen!

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte of oriënterend gesprek aan, waarin wij u een persoonlijk voorstel kunnen doen.

 

 

Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches