Schilderen

Schilderen na opkuis

Regelmatig krijgen wij van onze klanten de vraag of wij naast het uitvoeren van een grondige schoonmaak hen ook van dienst kunnen zijn bij schilderwerkzaamheden. Wij zijn blij u te kunnen melden dat wij ook dit voor onze rekening kunnen nemen.

Schilderen na schoonmaak

Zeker in het geval van veel vervuiling, brand- of waterschade en nicotineaanslag kunnen de muren en het plafond fiks verkleurd zijn. Deze verkleuring is niet makkelijk op te lossen door schoonmaak alleen. Dit is waar ons schilderteam u goed van dienst kan zijn.

 Wij beginnen altijd met een dieptereiniging, waarbij wij niet alleen de muren onder handen nemen, maar ook de rest van het appartement of de woning meenemen. Zo wordt voorkomen dat losliggend of rondslingerend vuil in de natte verf belandt. Vervolgens schilderen wij de muren, deuren en plinten meerdere malen tot de verf dekkend is.

Een totaalpakket voor oplevering

Naast onze schoonmaakwerkzaamheden voorzien wij in de schilderwerkzaamheden. Hierbij leveren wij een totaalpakket voor een opkuis na renovatie, opleveringsschoonmaak, of schoonmaak voor verhuur. Zo wordt na ons bezoek uw woning weer helemaal geschikt voor bewoning.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Huis ontruiming

Ook voor een volledige huis ontruiming bent u bij C-Maxi’s Flyteam aan het juiste adres. Wij snappen hoe vervelend het voor een huiseigenaar kan zijn om na een langdurige periode van verhuur of bewoning een huis weer toonbaar te maken. Dit geldt zeker als het huis niet in de beste staat achtergelaten is. Er kan overal afval liggen, veel achterstallig onderhoud zijn, of zichtbaar langdurig niet schoongemaakt zijn.

 

Tijdige aanpak is cruciaal

Toch is het een klus die niet kan blijven liggen. Hoe langer het uitgesteld wordt, hoe groter de kans dat de situatie escaleert van kwaad tot erger. Beter om het tijdig aan te pakken en zo de schade beperkt te houden. Dit geldt zeker als het een huis betreft dat ernstig vervuild is, bijvoorbeeld door water- of brandschade, dierlijk of menselijk afval, of nare geurtjes.

Een huis ontruiming kan zo nog een behoorlijke klus zijn, waar veel tijd en energie in gaat zitten. Vaak heeft u als huiseigenaar of vastgoedbeheerder genoeg andere dingen aan uw hoofd en houdt u u liever niet bezig met het vuile werk. Groot gelijk! Daarom bestaan er schoonmaakbedrijven als C-Maxi en haar elite Flyteam, dat op afroep inzetbaar is, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Snel, flexibel en kwalitatief werk

Na een snelle inventarisatie van de situatie ter plekke gaan wij meteen voor u aan de slag. Daarbij brengen wij de beste schoonmaakmiddelen en -materialen mee om de klus te klaren. In overleg kunnen wij afval afvoeren, geuren verwijderen, diepte-reiniging van de ruimte verzorgen, of specialistische klussen uitvoeren – denk aan het verwijderen van graffiti, kauwgom of nicotineaanslag. Alles om het huis zo snel mogelijk weer op orde te krijgen.

Zit u ook met een huis ontruiming waar u zich op het moment geen raad mee weet? Dan nodigen wij u graag uit om eens contact met Flyteam op te nemen. Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar en komen zo snel mogelijk bij u terug met een passend aanbod.

 

Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches