Ongedierte bestrijding

Het is de ergste nachtmerrie van menigeen: op een dag uw pand binnenlopen, om erachter te komen dat er uitwerpselen van muizen of ander ongedierte liggen. Of een plaag van vervelende insecten te vinden, die uw dagelijkse leven een stuk onprettiger maken. Zelf de ongewenste indringers te lijf gaan is niet altijd een optie. Zo weet u wellicht niet waar te beginnen met de bestrijding van het ongedierte, of heeft het probleem inmiddels zo’n omvang aangenomen dat het u boven de pet gaat.

Dan is het een geruststelling te weten dat u altijd op C-Maxi kunt rekenen. Onze ervaren en deskundige medewerkers kunnen uw ruimtes binnen mum van tijd vrij van pesten en plagen maken. Wij weten precies waar we moeten zoeken, met welk soort ongedierte u te maken heeft, en hoe we de ongedierte bestrijding op de beste en milieuvriendelijkste wijze kunnen aanpakken.

Of het nu muizen, ratten, vliegen, insecten, spinnen of duiven zijn, of iets soortgelijks – wij weten er wel raad mee. Na uw hulpkreet komen wij op zeer korte termijn bij u langs om de klus te klaren. Daarbij nemen wij alle benodigde apparatuur en middelen mee, en voeren wij eventueel afval achteraf netjes af. Zo rest u enkel een schone, ongediertevrije ruimte.

C-Maxi Flyteam inschakelen voor ongedierte bestrijding

Heeft u ook te kampen met ongedierte en wilt u ons graag inschakelen voor hulp, of een vrijblijvende prijsofferte opvragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Knaagdieren
Muizen
Ratten
Andere knaagdieren

Kruipende insecten
Kakkerlakken
Vlooien
Mieren
Zilvervisjes
Bedwantsen
Andere kruipende insecten

Vliegende insecten
Wespen
Bijen
Vliegen
Motten
Muggen

Houtaantasters
Schimmels
Zwammen
Boktor
Houtworm

Waarom ongediertebestrijding Antwerpen?

  • Binnen 24 uur komen wij langs!
  • Effectieve bestrijding tegen een gunstige prijs
  • U bent weer ongedierte vrij!

Ongediertebestrijding Antwerpen bestrijdt uw ongedierte snel en effectief!

Last van ongedierte? Wij helpen u er snel vanaf! C-Maxi Flyteam Ongediertebestrijding is gespecialiseerd in ongediertebestrijding voor heel België.  Onze kracht is dat wij snel op uw locatie kunnen zijn. Als u nu belt, is onze inspecteur vaak de volgende dag of binnen de 4 uren al aanwezig! En dit voor een zeer scherpe prijs! U betaalt dus nooit te veel voor het verjagen, weren of bestrijden van ongedierte.

Bel 0470 63 63 11 en laat ons direct  uw ongedierte probleem oplossen !

 

Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches
Autonatie Group
VP Build
Lidl Belgie
Bam Belgium
CIT BLATAN
BISEX
INFRABEL
Caritas international