Fly2Fix | Extreem snelle KLUSJESMAN VOOR JOUW KLUS

“Wij vliegen om uw klus te fixen!”

Soms is er maar een enkele werkzaamheid waar u behoefte aan heeft. Een snelle schoonmaak, een simpele handeling, of een ietwat ingewikkeldere schoonmaak-activiteit of reparatiewerkzaamheid: ook daar kunnen wij u mee uit de brand helpen.

Wilt u op korte termijn een paar uren afnemen van een of enkele van onze ervaren werknemers, om zo een enkele klus goed uitgevoerd te laten worden? Onze mensen werken snel, efficiënt en voordelig. Dit is dus het moment om die ene klus die al zo lang ‘ligt’ uitgevoerd te krijgen, of die ene schoonmaak die u al even uitstelt toch gedaan te krijgen.

De snelle klus is zo geregeld!

Aan de hand van uw specifieke opdracht, kunnen wij u altijd adviseren over de mogelijkheden die wij hiertoe bieden. Daarbij ontvangt u direct een opgave van het verwachte aantal uren of dagdelen, zodat u exact weet waar u aan toe bent. Geen onverwachte kosten, een vriendelijke en klantgerichte contactpersoon en ervaren vakmensen: C-Maxi zal vliegen om uw klus te ‘fixen’!

Klusjesman Antwerpen

          -Spoed? Vandaag geholpen
          -Tarief vanaf € 35.00 p/uur
          -5.000+ klanten gingen je voor
          -Uitstekende service

Op zoek naar de ideale klusjesman voor dat vervelende werkje bij u op kantoor of thuis anders wel de gemeenschappelijke delen? Dan kan je de hulp van onze klusjesmannen gebruiken?

Dan zit je bij C-Maxi fly 2 Fix op de juiste plaats.

Vraag nu vrijblijvend offertes via mail: info-maxi.be of bel 24/7 : 0470 63 63 11

 

Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches
Autonatie Group
VP Build
Lidl Belgie
Bam Belgium
CIT BLATAN
BISEX
INFRABEL
Caritas international