Opleveringsschoonmaak

Rond ieder bouwproject is de opleveringsschoonmaak of opkuis appartement of opkuis woning vaak een heikel punt. Als expert in de bouwindustrie weet u maar al te goed hoeveel vuil hierbij komt kijken. Niet alleen worden reeds geïnstalleerde spullen vies door bijvoorbeeld cement, verf, tape en kit; u heeft ook te maken met afval en puin. Zeker als de deadline nadert en er nog talloze kleine klusjes uitgevoerd dienen te worden, is een grondige opleveringsschoonmaak niet uw prioriteit.

Toch is het belangrijk om voor de oplevering een mooi ogend pand af te leveren. De ruimte kan immers nog zo mooi gebouwd en geïnstalleerd zijn, als er een dikke laag stof of gruis overheen ligt, zal niemand dit voldoende kunnen zien of waarderen. Een net, fris ruikend geheel daarentegen zal direct positieve gevoelens oproepen bij uw opdrachtgever.

Daarom kunt u er gerust op zijn dat wij de oplevering perfect voor u kunnen verzorgen, door de opleveringsschoonmaak van een woonhuis uit uw handen te nemen. Ook na de (ver)bouw of renovatie van een kantoorruimte of winkelpand in Antwerpen en omstreken kunt u bij schoonmaakbedrijf C-Maxi terecht voor een grondige opleveringsschoonmaak.

Wat kunt u verwachten van de opleveringsschoonmaak?

-Cementsluier verwijderen
-Grondig en professioneel reinigen van de keuken
-Schoonmaken van sanitaire ruimtes
-Verfspetters verwijderen
-Het streeploos reinigen van de ramen
-Alle ruimtes bezemen of stofzuigen
-Vloeren, gangen en kamers reinigen
-Alle randen en richels ontdoen van stof

Benieuwd naar een passend aanbod voor uw opleveringsschoonmaak? Bel ons of stuur een e-mail voor een passend, geheel vrijblijvend aanbod.

 

 

Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches