Opleveringsschoonmaak

De opleveringsschoonmaak is een uitdagende taak die bij ieder bouwproject hoort. Schoonmaak na een verbouwing of schoonmaak na een renovatie zijn lastige klussen die u het liefst laat uitvoeren door een professional. Als expert in de bouwindustrie weet u maar al te goed hoeveel vuil hierbij komt kijken. Niet alleen worden reeds geïnstalleerde spullen vies door bijvoorbeeld cement, verf, tape en kit, maar u heeft ook te maken met afval en puin.

Zeker als de deadline van de oplevering nadert en er nog talloze kleine klusjes uitgevoerd moeten worden, is een grondige opleveringsschoonmaak niet uw prioriteit. Gelukkig kunt u hiervoor de hulp van C-Maxi inschakelen. Wij helpen u graag.

Waarom kiest u voor een opleveringsschoonmaak?

Opkuis na een renovatie of opkuis na nieuwbouw zijn zaken die uw bedrijf zelf zou kunnen uitvoeren. Tegelijkertijd is een dergelijke opleveringsschoonmaak een lastige klus die veel tijd in beslag neemt. Tijd die u nodig heeft om de laatste kleine klusjes voor de deadline uit te voeren.

Toch is het belangrijk om voor de oplevering een mooi ogend pand af te leveren. De ruimte kan nog zo mooi gebouwd en geïnstalleerd zijn, maar als er een dikke laag stof of gruis overheen ligt zal niemand dit voldoende kunnen zien of waarderen. Een net, fris ruikend geheel zal daarentegen direct positieve gevoelens oproepen bij uw opdrachtgever.

Laat de opkuis na een renovatie door ons uitvoeren

Wij staan u bij om een perfecte oplevering af te leveren. Wij nemen u de opleveringsschoonmaak van een woonhuis of appartement uit handen. Zowel voor de opkuis van nieuwbouw als de opkuis na een renovatie kunt u bij ons terecht. Tevens staan we u bij als een kantoorruimte of winkelpand in Antwerpen en omstreken gerenoveerd of verbouwd moet worden.

Ons team van professionals maakt gebruik van de beste schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen om een grondige opleveringsschoonmaak af te leveren. Hierbij zijn er een hoop schoonmaaktaken die wij voor u kunnen uitvoeren, zoals:

  • Cementsluier verwijderen
  • Grondig en professioneel reinigen van de keuken
  • Schoonmaken van sanitaire ruimtes
  • Verfspetters verwijderen
  • Het streeploos reinigen van de ramen
  • Alle ruimtes bezemen of stofzuigen
  • Vloeren, gangen en kamers reinigen
  • Alle randen en richels ontdoen van stof

Schoonmaak na renovatie of verbouwing? Laat u helpen door C-Maxi

C-Maxi is een specialist op het gebied van schoonmaken en opkuisen. Door de jaren heen hebben wij diverse klanten geholpen met onze schoonmaakdiensten. Zelfs voor extreme schoonmaak en 24/7 schoonmaak kunt u bij ons terecht. Ons team heeft jaren aan ervaring met het schoonmaken binnen de bouwsector. Benieuwd naar een passend aanbod voor uw opleveringsschoonmaak? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan voor een passend en geheel vrijblijvend aanbod.

Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches