Schoonmaakbedrijf in Antwerpen

C-Maxi Flyteam staat bekend als het vooraanstaande schoonmaakbedrijf in Antwerpen voor al uw reinigingsbehoeften. Of het nu gaat om het schoonmaken van een woning, het verwijderen van waterschade, of het oplossen van een onbewoonbare situatie, ons ervaren team staat altijd paraat, 24/7. We passen onze diensten volledig aan op uw wensen en vertrekken pas wanneer alles weer brandschoon is. Heeft u een dringende schoonmaakklus? Vraag dan eenvoudig een offerte aan via de aangegeven knop of neem telefonisch contact met ons op; we zijn altijd bereikbaar.

  • Gespecialiseerd schoonmaakteam
  • 24/7 beschikbaar
  • Voor zowel eenvoudige als complexe schoonmaakklussen
eenmalige schoonmaak

Dag en nacht bereikbaar

Ons schoonmaakteam in Antwerpen staat dag en nacht, zeven dagen per week paraat voor al uw dringende reinigingsbehoeften. In geval van nood, zoals calamiteiten, kunt u eenvoudig contact opnemen met ons 24/7 telefoonnummer: 0470 6363 11. Ons eliteteam kan binnen enkele uren ter plaatse zijn voor een grondige schoonmaak in Antwerpen. Veelvoorkomende noodgevallen zijn onder meer:

Onze schoonmaakdiensten

Ook voor eenmalige schoonmaakklussen zonder urgentie staat ons gespecialiseerde team voor u klaar. Het enige wat u hoeft te doen is een offerte aanvragen en uw wensen doorgeven en onze ervaren professionals regelen de rest. Enkele voorbeelden van eenmalige schoonmaakdiensten die we vaak uitvoeren:

reiniging en desinfectie Antwerpen

Ook voor extreme schoonmaak

C-Maxi Flyteam staat ook bekend als het schoonmaakbedrijf in Antwerpen voor extreme reinigingsklussen. Waar reguliere schoonmaak ophoudt, gaan wij door met dieptereiniging. Ons team zorgt voor grondige reiniging in complexe situaties, elimineert ziekteverwekkers, verwijdert hardnekkige geuren en zorgt voor een hygiënische omgeving. Voorbeelden van extreme reinigingsklussen zijn:

Bouw schoonmaak

Afval, stof en andere rommel zijn onvermijdelijk bij bouwwerkzaamheden. Bij C-Maxi Flyteam begrijpen we dit als geen ander en nemen deze zorg graag uit handen. Of u nu een particulier bent met een gerenoveerde woning of een bouwbedrijf met een hele werkplaats, wij zorgen ervoor dat alles er weer netjes uitziet. Onze bouwschoonmaakdiensten omvatten onder andere:

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Nieuwsgierig naar onze veelzijdige schoonmaakdiensten in Antwerpen, waaronder eenmalige schoonmaak, bouwterrein reiniging en 24/7 noodgeval hulp? Neem contact met ons op via onze website voor meer informatie of vraag een gratis offerte aan.

offerte aanvraag

Heeft u nog vragen?
Stuur ons uw vraag en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.