Afbraak binnenshuis

Afbraak binnenhuis

Voor al uw sloopwerken groot en klein die voor kunnen komen tijdens een verbouwing of renovatie. Wij kunnen u goed van dienst zijn bij de relatief kleinere sloop opdrachten zoals een badkamer slopen, vloertegels verwijderen, keuken verwijderen,

etc.

Daarnaast voeren wij ook grotere projecten uit zoals bijvoorbeeld het volledig strippen van een woning of bedrijven. Ook wordt C-Maxi flyteam Antwerpen regelmatig ingeschakeld door vertrekkende huurders van kantoren, winkels en bedrijfspanden. Tot onze opdrachtgevers behoren bijvoorbeeld ook makelaars, vastgoed eigenaren, woningbouw verenigingen en meer. C-Maxi Flyteam uit Antwerpen is behalve in Antwerpen ook werkzaam heel België

Muur laten slopen
Muur slopen of door laten breken om een grotere ruimte te realiseren? Bijvoorbeeld om een open keuken te creëren of om van 2 slaapkamers één grote master bedroom te maken. Even een muur eruit slopen lijkt makkelijker dan het is. Vooral wanneer het om een draagmuur gaat.

C-Maxi flyteam kan voor u elke muur, dragend of niet, op een veilige manier slopen

Of het nu om een wand van ytong gaat, een muur van baksteen (metselwerk) of een betonmuur: wij kunnen iedere muur slopen. Het slopen van een draagmuur behoort ook tot de mogelijkheden. Inclusief stempelen en plaatsen van een constructiebalk. Let op: voor het laten slopen van een draagmuur moet u een constructieberekening laten maken. Daarnaast moet u ook een vergunning aanvragen of sloopmelding doen bij uw gemeente.

Laminaat verwijderen uit uw woning of appartement? U kunt het laminaat natuurlijk ook zelf verwijderen en afvoeren. Maar vergis u niet, het lijkt soms eenvoudig om het laminaat eruit te halen maar dat kan in de praktijk best wel tegenvallen soms.

C-Maxi flyteam Antwerpen verwijdert laminaat uit woonkamer, gang, hal, slaapkamers en overige. Inclusief ondervloer en plintjes.

Wanneer het laminaat los is gelegd is het vaak een kwestie van de delen laminaat vloer uit elkaar trekken en de laminaat planken opstapelen. Het komt soms ook voor dat het laminaat gelijmd is op de ondervloer of dat alleen de groeven zijn gelijmd. Het verwijderen van gelijmd laminaat zal dan iets meer tijd in beslag nemen. Uiteraard voeren wij ook het oude laminaat en de ondervloer voor u af en leveren we de ruimtes netjes en bezemschoon op. Wij verwijderen snel, netjes en voor een gunstige prijs uw houten vloer!

Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches
Autonatie Group
VP Build
Lidl Belgie
Bam Belgium
CIT BLATAN
BISEX
INFRABEL
Caritas international