24/7 NOODGEVAL

“C-Maxi helpt u graag uit de brand!”

Schoonmaak laten zich niet altijd plannen. Soms gebeurt er iets waar u geen rekening mee hield: een brandje in de keuken, verstopping van het toilet, overstroming van uw badkuip of wastafel, of andere calamiteiten waar u niet op zat te wachten – maar die toch enorm veel troep met zich meebrengen.

Dan zal het u ongetwijfeld geruststellen om te weten dat C-Maxi altijd voor u klaarstaat. 24 uur per dag, 7 dagen in de week: als het nodig is om direct in actie te komen, doen wij dat. Binnen afzienbare tijd zullen wij op uw stoep staan ​​om de klus te klaren en ervoor te zorgen dat de hinder die u ondervindt zo snel mogelijk opgekuist is.

Bent u benieuwd naar onze 24/7 dienst? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op met C-Maxi om de mogelijkheden te bespreken. Ook als u nu directe assistentie vereist, kunt u ons om dit zo snel mogelijk te regelen

C-Maxi cleaning bedrijf: sterk in schoonmaak na overlijden, opkuis na moord, woning ontruiming, reiniging na brandschade en professionele reiniging woning en appartement.

Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches