Eénmalige woning schoonmaak

Grondige woning schoonmaak en ontruiming

Soms is er sprake van een woning die dusdanig vervuild is dat de enige oplossing een grondige schoonmaak is. Gelukkig is geen klus ons te vuil of te groot. Wij passen onze werkwijze altijd aan op de situatie die wij ter plekke aantreffen. In de meeste gevallen is het ontruimen en leegruimen van eventueel afval in de woning een eerste prioriteit, gevolgd door een grondige schoonmaakbeurt met een speciale focus op vloeren, sanitair en de keuken.

Soms schiet zo’n standaardontruiming tekort. Bijvoorbeeld als gevolg van zware nicotineaanslag op de muren of ongeoorloofde wijzingen aan de huurwoning zelf. Ook op dergelijke situaties zijn wij goed voorbereid en kunnen we gespecialiseerde schoonmaakdiensten bieden, zoals intensieve cleaning en verwijdering van nicotineaanslag.

Opkuis na ontmanteling wietplantage

Het zal u maar gebeuren. U verhuurt (tijdelijk) uw woning, en na enige tijd blijkt dat de huurder een heuse hennep kwekerij is begonnen op de zolder. Wat een nachtmerrie! Op zo’n moment zit u met uw handen in het haar. Nog nagelaten van de excessieve energierekeningen, wordt er namelijk vaak een enorme puinhoop achtergelaten.

Bij de ontmanteling van een wiet plantage haalt de politie alle apparatuur en planten weg. U blijft echter achter met een doordringende geur en flink wat restanten, zoals u op onderstaande foto kunt zien. Op zo’n moment is het uw prioriteit om de woning snel weer bewoonbaar te maken. Een grondige woning schoonmaak is dan uw enige optie. Wij zijn u hier graag mee van dienst. Ook mogelijk noodzakelijke herstel werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren.

Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches
Autonatie Group
VP Build
Lidl Belgie
Bam Belgium
CIT BLATAN
BISEX
INFRABEL
Caritas international